2777
2789
عنوان

با پولم طلا بخرم یا دلار

156 بازدید | 9 پست

۱۵ تومن دارم الان زیاد نیست 

۲۰۰ تومن هم‌آبان دستم میاد

الان ۱۵ تومن دلار بخرم یا نخرم 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین سرمایه گذاری در طلا یا دلار، خرید طلا بهتر از دلار است چراکه در صورت رشد قیمت دلار، قیمت طلا نیز بیشتر می‌شود. علاوه بر این، قیمت دلار توسط سیاست‌ها و اقدامات دولت کنترل می‌شود و ممکن است قوانین نانوشته‌ی یک شبه‌ای برای خرید و فروش آن اعلام شود. دومین مزیت سرمایه گذاری در طلا نسبت به دلار، امکان خرید طلا به روشهای مختلف (طلای فیزیکی و مجازی) است.

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

آخه با ۱۵ الان یه گرم به زور میخرم

طلا بگیر 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم