2777
2789
عنوان

اگه تو همسایه هاتون خانمی دیدین که بارداره

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 48 پست
تو غربت دو تا باردلری داشتم حتی زایمانمم تنها بودم اورژاتسی شد هر دو بعد چند روز مادرم رسید بهم چاره ...

غذا چیکار میکردی ؟

من همش گشنمه توان غذا درست کردن هم ندارم ،هر چی درست میکنیم تو خونه حالم ازش بهم میخوره 

اخخخخ حرف دلمو زدی دوتا بچه آوردم تو این خونه ای که میشینم ده واحدیم سر هیچ کدوم ی نفر در خونمو نزد فقط بلدن فضولی کنن ک چی خریدیم ماشین چندتا داریم ملک کجا داریم حالم از همشون بهم میخوره 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیوورد ؟😢😢

نه فک کن بعد دوسال هنوز که مییگم دلم میخواد کلا هرروز درست میکرد بوش میومد

بقول شاعر که می‌گفت :ز بس خندیدم و پنهان نمودم راز خود را ؛کسی باور ندارد در دلم ، دریای درد است :)

قربون محبتت، چندروز پیش هوس ماکارونی کردم ،همسرم‌درست کرد ،دقیقا۳ساعت طول کشید 😐😐وقتی آورد آنقدر ب ...

نمیشه برای همسایه غذا برد چون شاید نخوره و حساس به تمیزی کثیفی باشه و...

من باردار بودم همسرم به همسایه مون گفت خانمم باردار هست اگر مشکلی براش پیش اومد من سرکار هستم ممنونم بهش کمک کنین

این شد باب دوستی و چند بار هم برام غذا آورد 

اما همینجوری چه میشه کرد آخه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
غذا چیکار میکردی ؟من همش گشنمه توان غذا درست کردن هم ندارم ،هر چی درست میکنیم تو خونه حالم ازش بهم م ...

خودم گلم

سر دومی که دیگه ی بچه ۳ ساله داشتم روزی نشد استراحت کنم با وجود لکه بینی و...

غربت ادمو قوی و با اعتماد به نفس میکنه 

هرجا نتونستی همسرت کمک کنه به خودت سخت نگیر 

میگذره این دوران

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چقدر همدردیم.منم تهوع شدید دارم توی شهر غریبم اصلا نمیتونم آشپزی کنم...چقدر دلم میخواد الان یکی یه ب ...

قطعا هورمون ها بالا پایین میشه که من الان دارم اشک میریزم بخاطر غذا 

واقعا خوش به حال اونایی که کنار مادرشونن

تو تهران که همسایه همسایه رو نمیبینهما هر جا نشستیم همسایه هامونو اصلا نمیدیدیم چه برسه واسه همدیگه ...

همسایه ما آنقدر دیوار نازکه از همه زندگیش خبر داریم ولی تا حالا نشده کمک برسه ازش ، اصلا قیافه شو ندیدم 

چهار تا دونه شکلات دستت بگیر ببر بده در خونه همسایه. اونم در جواب محبتت چیزی برات میاره. از کسی که اصلا ندیدیش چه انتظاری داری؟

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
من اینقد حالم بده که الان مادرشوهرم راه افتادن بیان ازم مراقبت کنه.علاوه بر خودم پسرمو همسرمم لاغر ش ...

قدرشو بدون 

من بارداری اولم ی کوچه بامادرشوهر فاصله داشتم ،کل ۹ماه زیر سرم بودم ،۱۰کیلو کم کردم با شکم گنده،یبار نیومد سر بزنه یا غذا بیاره ،بعد که همسرم گله کرده بود ،گفته بود عروس پای ما رو از خونه بریده 

اگه اینجوری بود نمی‌دونم چرا مهمونی ها رو میومدن😐