2777
2789
عنوان

بنظرتون قانون جذب واقعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 60 پست
در یه صورت درست میشه نتیجه ازش گرفتعلتش اینه خیلیا ازش نتیجه میگیرن و خیلیا نهدر کنار قانون جذب باید ...

چطوری چاکراهارو باز کنم؟؟چاکرا ترسناک نیست؟؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

ببین رهایی ن ب این منظور ک تو کلا بیخیال شی کمثلا خوده من الان تو اقدام ب بارداریم.خاستم باردار شدنه ...

یعنی در کنار تلاش کردن برا خاستمون . اون خاسته رو باید رها کنیم درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم خواهر گلم ممنونم که برام وقت گزاشتی و این مطالب گرانبهارو بهم گفتی انشالله به هر چی که دل ...

خواهش میکنم عزیزدلم امیدوارم ب دردت بخوره

تا وقتی خدارو دارم این نمیشه و نشدنا برا من نیست! من آدم رسیدنم:)️
اگر به افکار مثبت فکر کنی خیلی خوبه . فقط حواستو جمع کن فکر منفی تو ذهنت نیاد

اره فکر مثبت خوبه برای منفی میترسم همش تا فکر میکنم از استرس اینگه فکر ید نیاد سراغم سعی میکنم خودمو مشغول کنم

#انسانیت
ممنون که تجربیاتتو بهم گفتی عزیزم. مشکل من مجردیه خیلی بهش فکر میکنم. چطور اون شخصی که دلم میخوادو ج ...

من قبل ازدواجم همه خصوصیات که از شوهرم میخواستم موبه مو و ذقیق نوشتم مثلا نوشتم خاص قربون صدقم بره چن ماه بعذ یکی اومد خواستگاریم همون خصوصیات رو داشت 

مو به مو از صد درصد ۸۰درصد شبیه بود الانم شوهرمه قبلش خواستگار داشتم اصلا مورد علاقم نبودن

ممنون که تجربیاتتو بهم گفتی عزیزم. مشکل من مجردیه خیلی بهش فکر میکنم. چطور اون شخصی که دلم میخوادو ج ...

من قبل ازدواجم همه خصوصیات که از شوهرم میخواستم موبه مو و ذقیق نوشتم مثلا نوشتم خاص قربون صدقم بره چن ماه بعذ یکی اومد خواستگاریم همون خصوصیات رو داشت 

مو به مو از صد درصد ۸۰درصد شبیه بود الانم شوهرمه قبلش خواستگار داشتم اصلا مورد علاقم نبودن

عزیزم من بهت یاد میدم. اول این ک سپاس گزاری کن برای همسری ک گرفتی. با همون شرایطی ک می خواهی. حست خیلی مهم باید با هیجان و خوشحالی باشه تردید و شک و حسرت و تمامی حس های بد از هدفت دورت می کنه. فکر کن همسر دلخواهتو گرفتی و شکرگزاری کن ب این روش ک میگم مثلا 

سپاس گرازم ک همسرم خوش اخلاق و مهربون 

سپاس گزارم ک از رابطه عاطفی با همسرم لذت می برم

سپاس گزارم ک همسرم ثروت مند و راحت پول در میاره 

همه رو ک نوشتی خودکار و کنار بزار و شروع کن بلند تکرار کردن هر سپاس گزارم و سه دفعه بگو بعد بقیه جمله رو بگو. 

روش دوم جملات تاکیدی 

خودت می تونی جمله تاکیدی برای خودت درست کنی مثلا 

چطوری میشه با پسری مهربون و خوش اخلاق ازدواج کنم؟؟ 

چطوری میشه با پسری جذاب و خوش تیپ ازدواج کنم؟ 

یا مثلا 

اگر با پسری جداب و خوش تیپ ازدواج کنم چی؟؟؟ 

اگر همسرم ثروت مند باشه چی؟؟؟؟ 

یا مثلا چ جالب همسرم خیلی خوش اخلاق 

چ جالب همسرم خیلی عاشقمه 

روش سوم : تصویر سازی

چشماتو ببند قبل خواب و رویا سازی کن تصور کن مثلا ببین ک این شخص اومده خواستگاری همچین چیزایی. ذهنتو ازاد بزار و رویا سازی کن 

روش اخر : الان نامزدت بخواد بیاد خونه تون باید مثلا حوله شخصی داشته باشه. این حوله رو برو الان بخر و بزار 

یک قسمتی از کمدتو خالی کن براش اخه وقتی بیاد یک سری لباساشو میزاره خونه شما 

شرایط و فراهم کن برای آمدنش. 

عزیزم من بهت یاد میدم. اول این ک سپاس گزاری کن برای همسری ک گرفتی. با همون شرایطی ک می خواهی. حست خی ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم که برام وقت گزاشتی انشالله خوشبخت بشی . شما ازدواج کردی؟

من قبل ازدواجم همه خصوصیات که از شوهرم میخواستم موبه مو و ذقیق نوشتم مثلا نوشتم خاص قربون صدقم بره چ ...

خداروشکر الحمدلله

انشالله همیشه خوشبخت باشید. 

چهره همسرت هم تصور میکردی؟؟