2777
2789
عنوان

بنظرتون قانون جذب واقعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 60 پست

بله واقعیه برای من زیاد پیش اومده البته درباره مسائلی ک نیاز ب تلاش نداره مثلا اگر ی اتفاقی همینجوری تو ذهنم بیاد انقدر بهش فکر کنم آخر اتفاق میوفته بخاطر همین من خیلی میترسم از فکر کردن 

#انسانیت

سلام. چند سال پیش که تو ایران خیلی سر و صدا کرد کنجکاو شدم رفتم دنبالش، اولش جذاب بود ولی یه سری شبهات محکمی در موردش تو ذهنم بود به خصوص که با گفته دین یه جاهایی واقعا مخالف بود، رفتم دنبالش یه تحقیق مفصل کردم، کتاباشو خوندم سخنرانیاشو کوش کردم( کتابای مرجعش رو، سخنرانیای اساتید اصلی خارجی رو) و نتیجه گرفتم خرافاتی بیش نیست که حقیقت نداره و در نهایت باعث دوری فرد از خدا و ناامیدیش میشه

چند نفر از دوستانم هم دنبالش کردند متاسفانه همین نتیجه رو داد

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در یه صورت درست میشه نتیجه ازش گرفت

علتش اینه خیلیا ازش نتیجه میگیرن و خیلیا نه

در کنار قانون جذب باید حتما رو چاکراهاتون کار کنین

وقتی چاکرا باز باشه اون فرستنده فرکانس فرکانستونو درست میفرسته و درست انرژیو دریافت میکنه ولی مسدود باشه ایطور نیست

پس نکتش اینجاست چاکراهای بدن متعادل باشن

رفیقم این تکنیکو انجام دادم. تصور و تجسم کن شوهر داری وقتایی که تو خونه تنهایی اسم صدا کن مثلا حسن ع ...

مرسی عزیزم. رفیقت با مرد مورد علاقش ازدواج کرد؟؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

خیلی وقتا پیش اومده خیلی به یچیزی فک کردم اتفاق افتادهدوتا از عجیبتریناش یکی تقریبا 6ماه بود به یچیز ...

مرسی ابجی . چیا بودن تعریف کن عزیزم خوشحال بشم

هنوز ک وقت داری عزیزم .ولی نگرانی چ دردی از ما دوا میکنه؟ چیزی ک بخاد بشه میشه چیزیم ک نخاد بشه ب نگ ...

ممنون عزیزم کاش به ۳۰ نکشه و زودتر اونی که قسمتمه بیاد خسته شدم از تنهایی و کمبود توجه

نمیدونم الان سوال داری یامیخای میگی بگی الکیه ذهن فرق بین خواب و واقعیتو متوجه نمیشه. وقتی بهش تلقین ...

عزیزم زیاد اینفکرارو‌میکنم

ولی نمیشه کو؟

جذبش نکردم انگاری بدتر دورمیشه

من بیشتر از رها کردن ی چیزی نتیجه دیدمجذب کردن و خاستن ی چیز هیچ وقت برام جواب نداد فقط رهایی و بیخی ...

آخه برای خیلی چیزا با رها کردن و بیخیالی به چیزی نمیرسی فقط عقب میوفتی !

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

من وقتي دوقلو باردار شدم همه ازم ميپرسيدن چطور شد سابقه شو كه نداريدخب استراحت نسبي داشتم سرم خلوت ...

عزیزدلم انشالله دوقلوهات همیشه سالم و خوشبخت باسن . خیلی زیاد به دوقلو فکر میکردی؟؟

عزیزدلم انشالله دوقلوهات همیشه سالم و خوشبخت باسن . خیلی زیاد به دوقلو فکر میکردی؟؟

سلامت باشي عزيزم اميدوارم براي شمام بهترينا رقم بخوره

اون تايمي كه اقدام بارداري كرده بودم نه اصلا به قول اون كارير احتمالا ديگه رهاش كرده بودم

ولي بعد كه دوقلو باردار شدم و بوام عجيب بود همه اينايي كه گفتم يادم اومدو اون عكسارو توي گوشيم پيدا كردم اصلااا به كل از يادم رفته بود

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني
نمیدونم الان سوال داری یامیخای میگی بگی الکیه ذهن فرق بین خواب و واقعیتو متوجه نمیشه. وقتی بهش تلقین ...

با افرادی که ما دلمون میخواد؟؟

اره دقیقا واقعیهچیزی رو میخوای؟رهاش کن بهش فک نکن سعی کن نسبت بهش بی اهمیت باشیاون موقع ب طرز عجیبی ...

مرسی عزیزم خواهر گلم ممنونم که برام وقت گزاشتی و این مطالب گرانبهارو بهم گفتی انشالله به هر چی که دلت میخواد برسی. 

آخه برای خیلی چیزا با رها کردن و بیخیالی به چیزی نمیرسی فقط عقب میوفتی !

ببین رهایی ن ب این منظور ک تو کلا بیخیال شی ک

مثلا خوده من الان تو اقدام ب بارداریم.خاستم باردار شدنه و هر لحظه تو فکرشم و نگرانم و غصه میخورم و دنبال درمانم

من باید درمانمو برم ولی افکارمو ازاد کنم از استرسش بیام بیرون ب زندگی بچسبم در کنارش با امیدوار و روحیه ی خوب درمانمم ادامه بدم و بگم بالاخره میشه .هر وقت خدا بخاد

ولی ب شخصه روحیم انقد ضعیف شده همش دنبال علایمم و افکار منفی دارم ک اگه نشه چی؟ولی هی میگم همین ماه بشه چرا نشد؟

واسه همین خودمم مطمئنم تا رهاش نکنم بدست نمیارم

بله واقعیه برای من زیاد پیش اومده البته درباره مسائلی ک نیاز ب تلاش نداره مثلا اگر ی اتفاقی همینجوری ...

اگر به افکار مثبت فکر کنی خیلی خوبه . فقط حواستو جمع کن فکر منفی تو ذهنت نیاد