2777
2789
عنوان

بنظرتون قانون جذب واقعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 60 پست
ممنون که تجربیاتتو بهم گفتی عزیزم. مشکل من مجردیه خیلی بهش فکر میکنم. چطور اون شخصی که دلم میخوادو ج ...

رفیقم این تکنیکو انجام دادم. تصور و تجسم کن شوهر داری وقتایی که تو خونه تنهایی اسم صدا کن مثلا حسن علی حسین هراسمی که دوسداری شبا قبل خواب حلقه بندازدستت وتصورکن تو یک روز خاست این حلقه رو شوهرت بهت داده

رفیقم این تکنیکو انجام دادم. تصور و تجسم کن شوهر داری وقتایی که تو خونه تنهایی اسم صدا کن مثلا حسن ع ...

فرض کن یکی خونه باشه این بگه حسن علی😂😂😂😂😂😂😂😂

بنده فرد جالبی نیستم به انسان های دیگر مراجعه کنید.💕🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وقتا پیش اومده خیلی به یچیزی فک کردم اتفاق افتاده

دوتا از عجیبتریناش 

یکی تقریبا 6ماه بود به یچیزی فک میکردم،و واقعا اتفاق افتاد،به ی سوال ک ی نفر از من بپرسه،و وقتی هم پرسید انقد تو شک بودم بقیه حرفشو نمیشنیدم چی میگه اصلاااا،تپش قلب گرفته بودم

و ی مورد دیگه هم تقریبا از اسفند ماه تا اردیبهشت بهش فک کردم،اونم پیش اومد به طرز عجیبی

:)

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی چشم . من خیلی هم به سنم فکر میکنم داره ۲۶ سالم میشه

هنوز ک وقت داری عزیزم .ولی نگرانی چ دردی از ما دوا میکنه؟ چیزی ک بخاد بشه میشه چیزیم ک نخاد بشه ب نگرانیه ما نگاه نمیکنه

ب روزی فک کن ک ی ادم خوب اومده تو زندگیت و کنارش حالت خوبه و یاده این روزات میفتی و ب خودت میخندی میگی عجب اسکلی بودم الکی انقد نگران بودم ،نگو قسمتم همچین بخت خوبی بوده و ارزش صبر داشته

من وقتي دوقلو باردار شدم  همه ازم ميپرسيدن چطور شد سابقه شو كه نداريد

خب استراحت نسبي داشتم سرم خلوت بود يه روز رفتم از اول عكساي گوشيمو نگاه كردن

ديدم واااااي چقددد من عكس نوزاد دوقلو سيوو كردم اصلااااا يادم نمي اومد كي اون همه عكسو سيو كرده بودم،انقددد برام عجيببب بودد

بعد يادم افتاد چند بار جلوي من چند تا خانم گفته بودن ما توي خونوادمون داريم اختمالا خودمون هم بچه مون دوقلو بشه

يا يه فاميل شوهر گفته بود من ميترسم از حامله شدن نه كه مامانم دوقلو اورده-خواهراشو-ميگفت

يادم نيست اون لحظه ها دقيقا چه حسي داشتم شايد يه حسرت يا نااميدي از اينكه پس من چون سابقشو نداشتم دوقلو بهم نميرسه؟!

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني
نوزاد ما هنوز یه ماهشم نشده و حالش اصلا خوب نیست 💔💔.‌‌ دکتر گفته معجزه میخواد هی داره بدتر میشه ح ...

چشم عزیزم انشالله حال نوزادتون خوب بشه خدا شفاش بده

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

اره دقیقا واقعیه

چیزی رو میخوای؟

رهاش کن بهش فک نکن سعی کن نسبت بهش بی اهمیت باشی
اون موقع ب طرز عجیبی اون چیزی ک میخواستی رو بدست میاری
همین مجردی شماروهم ی چیزی بگم بهت

ب جای اینکه ب این موضوع فک کنی نادیده بگیرش
مثلا ب خودت بگو من خیلی خوشگلم

خیلی جذابم خیلی دلربام خیلی جذابم همه جذبم میشن
کیس احساسیت رو بگو ک عاشقمه و بدون من نمیتونه زندگی کنه و خودت رو نسبت ب خواستش کیس احساسیت بی اهمیت نشون بده
ی طور ک خودت وابسته کسی جز خدا نیستی 

اونوقت میبینی چ اتفاقای محشری تو زندگیت میوفتن

برای خودت ارزش قائل باشی و به خودت احترام بزاری کائنات شاهانه ترین چیزارو برات مهیا میکنه

چون تو ب خودت احترام میزاری و خودت رو لایق بهترینا میدونی کائنات هم دقیقا همین کارو برات انجام میده

دقت کن ک اصلا از کلمات منفی استفاده نکنی
مثلا نگو خدایا من هیچ وقت مریض نشم

بگو خدایا شکرت برای بدن سالمم 

اینطور بار مثبت ب خودت و زندگیت میدی

یطور خواسته هات رو شکرگذاری کن ک انگار تو زندگیت هستن
برای مثال من دوست دارم دانشگاه ملی داروسازی شیراز قبول شم
نمیگم خدایا من این رشته رو قبول شم
میگم خدایا شکرت ک امسال دانشگاه ملی داروسازی شیراز قبول شدم 

همینقدر با جزئیات شکرگزاری باید انجام بدی تا کائنات دقیق همون چیز رو بهت بده
اهنک غمیگن  منفی بافی چ از طرف خودت چ از طرف جمعی ک توش نشستی باعث انرژی منفی میشه و جلوی رسیدن به خواسته هات رو میگیره

تا وقتی خدارو دارم این نمیشه و نشدنا برا من نیست! من آدم رسیدنم:)️