2777
2789
عنوان

حوصله کارهای خونمو ندارم راه کار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 36515 بازدید | 117 پست

خونه من همیشه مرتبه هیچوقت شلوغ نمیشه ولی الان حس میکنم خیلی کثیفه و گردگیری اساسی نیاز داره

کاش میشد شلنگ میگرفتیم همه جا بعد ی دکمه میزدیم خشک‌میشد

از گردگیری متنفرم

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه داری؟بخاطره دانشگاه میگم اخه منم میخوام برم با بچه میشه

والا اون موقع که میرفتم دخترم دبستانی بود الان تازه دنیا اومده نمیدونم بتونم یا نه

ولی دوستام بچه دارن و میان دانشگاه

اول یه تمیزکاری اساسی کن که همه چی تمیز ومرتب بشه. اگه خونت خیلی بهم ریخته میتونی ازیکی کمک بگیری.یا اینکه هر روز یجارو مرتب کن اول اتاق خوابا بعد آشپزخونه وبعدش هال.هرچیزی روکه برمیداری بعداز استفاده سرجاش بزار شوهر وبچه هاتم عادت بده که اینکارو بکنن.

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
سنجدواسه چی؟

به هرکی که عریض میشه سنجد پیشنهاد میکنن معمولا😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها برااااااااااااااااااام دعا کنید استار تر جان شماهم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
خونه من همیشه مرتبه هیچوقت شلوغ نمیشه ولی الان حس میکنم خیلی کثیفه و گردگیری اساسی نیاز داره کاش می ...

وای منم از گردگیری متنفففففففففرم حاضرم هرکاری بکنم فقط گردگیری نکنم

یکاریم که من همیشه انجام میدم اینه که از کارایی شروع میکنم که انجام دادنشون برام آسون ولذت بخشه اینجوری انگیزم بیشتر میشه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
ايناي كه تو اينستا عكس خونه ميزارن چه جوري انقد تميزه هميشه غذا و كيكشونم براه من همش حسودي ميكنم ...

آره یه پیجی هست الهام ربی هست اسمش همیشه بهش حسودی میکنم خونش عین دسته گل تازه بچه که کوچیک هم داره کلی گل و گیاه داره بهشون میرسهو....