2777
2789
عنوان

حوصله کارهای خونمو ندارم راه کار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 36515 بازدید | 117 پست
ايناي كه تو اينستا عكس خونه ميزارن چه جوري انقد تميزه هميشه غذا و كيكشونم براه من همش حسودي ميكنم ...

سوال منم هسسسسسست دقیقااا   

خونشون که برق میزنه 

کیک و شیرینی و دسر و شام و ناهار مختلف و همشون با تزیینات هم براهه.

من موندم بعد اون همه آشپزی و بریز و بپاش چرا آشپزخونشون همیشه تمیزه ؟   

ظرفارو بعدش کی میشوره ؟  

من دیروز یه لازانیا پختم گند خورده به آشپزخونم به غلط کردن افتادم   

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچم نمیذاره تمیز بمونه .الانم مامانم اومده داره تمیز میکنه    

به به 😨😨😨

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اي بابا خوب دليل نميشه كه هميشه اونجور تميزه،تميز ميكنن عكس ميزارن،ديگه بعدش هم الله اعلم

بعضياشون واقعا انگيزه دارن و تنبل نيستن    با وجود سه تا بچه ميبيني همه خونه شون تميزه 

منم یه مدت اینجوری بودم . الانشم هر از گاهی پیشم تازه یک ماهه تغییر کردم .

من روش تمیز کاری خونمو تغییر دادم و همینطور دیدم رو . به گفته یکی از دوستام یه آهنگ شاد میذارم و شروع میکنم به کار خونه و اینکه حالت مسابقه ای کارهارو انجام میدم مثلا میگم تا یک ساعت دیگه فلان کارم باید انجام بشه و سعی میکنم انجام بدم . یا اینکه تنبلی میکنم پیش خودم میگم خوب من که با یک ساعت وقت گذاشتن خونم تمیز میشه چرا انجام ندم گوشیو میذارم کشو کابینت شروع میکنم تمیز کاری تا یک ساعت بعد انجام شد گوشیو بر میدارم

ی کافی میتی بخور اونقدر انرژی اضافه میگیری که نمیتونی خودت کنترل کنی مجبور میشی کار کنی تمیز کنی 

مستخدم نگیر خطر داره مردها بی جنبه هستن خودت تمیز کن بیشتر به چشم میاد

صلی الله علیک یا ابا عبدالله🌷🌷🌷.به نیت حل مشکل خودتون و شفای پسرم لطفا این سلام سه بار بخونین🌷
بچه رو مهد میذارن

نه، سر کلاس میاوردن سرو صدا که میکرد دوتایی میرفتن بیرون، راستش دانشگاه نیست، حوزه هست، اساتید بیچاره باهاشون راه میومدن

جدیدن تو حوزه مهد هم زدن دیگه راخت تره

هر موقع نیاز به تعویض یا شیر دهی بود میوردن سر کلاس بچه رو شیر میدادن و میرفت

اگه کاراتو یادداشت کنی به ترتیب آسون ب سخت راحته ،بعد اینقد خوشت میاد یکی یکی کارات ک انجام دادی هی ...

حالا کی حال داره یادداشت کنه اووووه کی حال داره فکر کنه  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بعضياشون واقعا انگيزه دارن و تنبل نيستن    با وجود سه تا بچه ميبيني همه خونه شون تميز ...

حالا ما اينطوري به خودمون و بقيه دلداري ميديم،وگرنه خونه تميز داشتن كه خيلي خوبه😀

تازه اگه سنجد با هسته خورده بشه تاثیرش بیشتره

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ