2777
2789
عنوان

هرهفته خونه مادر شوهر بری درسته یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 48 پست
درست میشه شوهرمنم اینطوری بود نری مجبوره بیاد بعدم غریبه نیستید شوهر هرچی پرروتر بهتر

متاسفانه پرو نیست میادش ولی وقتی بابام نباشه از بابام و داداشمم خجالت مبکشه نمیدونم شاید حال نمیکنه باهاشون چون یبار دعواش شده باهاشون بخاطر این حتما

قضیه اون مرده ک میخوره به نرده برمیگردرو شنیدی؟یروز توام میخوری به نرده و برمیگردی:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث خانواده شوهر من سرد و خشک و بی احساس

من دوس دارم برم بگن بخندم حالا اینم هی اسرار میکنه میام دنیالت هااا اخه بیام چی وقتی حال نمیکنم😭😭

قضیه اون مرده ک میخوره به نرده برمیگردرو شنیدی؟یروز توام میخوری به نرده و برمیگردی:)

چرا کسی نیست؟جاری و خواهرشوهر نداری؟؟؟من الان ۱۰ ساله عروسشونماوایل تا عادت کنید ب هم یکم سخته

دارم ولی اونام خشکن و کم حرف

شب بمونی چیکار..مشخصه زیاد رفتو امدو‌دوست ندارن. خودت فقط سبک میشی شب بمونی چون صحبتیم نمیکنن براهمو ...

اره دیگ حتما دوس ندارن منو ک حرف نمیزنن

با شوهرت برین دور دور و خوش گذرونی برای شام یا ناهار برو ادنجا،مسافرت یکی دو روزه برین آخر هفته ها

پول نداره بیرون نمیبره تا وقتی دستش باز باشه برا همین فقط میبره خونه😊

ن اینا کاری ندارن ولی خب دوس ندارم برم فقدم بخاطر اینک حوصلم سر میره هیچ کاری نمیکنن خیلی خشکن😒

اره می‌دونم عین خانواده شوهر منن 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

کلا یسری خانواده ها فرهنگ صحبت کردن با مهمان رو ندارن یعنی اصلا مهمانداری بلد نیستن..منم پدرشوهرم هم ...

اینا کلا مدلشون همینه حرف نمی‌زنن یا مثلاً دایم پدر شوهر مادر شوهرم بحثشون میشه به غیر اینام ساعت ده خاموشیه ده به بعد تا صبح حق دسشویی نداری چرا چون پدر شوهرم بدخواب میشه   خونشون دو تا اتاق وقتی ما میریم یه اتاق میدن به ما یکیم مادرشوهرم می‌خوابه بعد چون کنار هم نمی‌خوابن کلا پدر شوهرم میاد تو پذیرایی  حالا فکر کن من شبا خونه خودم یا بابام دو سه دفعه میرم دسشویی یعنی خونه اینا تا صبح از شدت دسشویی بیدارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

بعد این هیچی که میرم هیچ حرف نمیزنن باز خودم یه حرف میندازم خواهر شوهرم بعد رفته گفته اره من هیچ حرف ...

درکت میکنم من یه برادر شوهر دارم که مهاجرت کرده فقط پدر شوهر مادر شوهرم هستن اونام که انگار نیستن  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درکت میکنم من یه برادر شوهر دارم که مهاجرت کرده فقط پدر شوهر مادر شوهرم هستن اونام که انگار نیستن

هعی تازه میدونم اولشم برم خونه خودم سخت تر میشه حالا هی میخواد مهمون دعوت کنه هی رفیقاشو زنشون بیاد از مهمون بدم نمیاد ولی خب ن هرروز منم دلم میخواد اول زندگی خودمون باشیم ولی فک نکنم اینجوری باشه سرکارم ک نمیره خدا بخیر کنه