2777
2789
عنوان

ارتباطتون با خونواده ی همسر چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 68 پست

اره فامیل ما با عروس انقدر خوبن که حد وحساب نداره ،احترام می ذارن به عروس ،از لحاظ مالی حمایت کردن ،هیچ وقت پشت عروسشون بد نمی گن چون عروس از خودشون می دونن روش غیرت دارن ،از بریز وبپاش و عمل های زیبایی عروس حمایت می کنن کاری کردن پسرا تادعروس بگه پول فوری پول به پاش بریزن ، درخونه هاشون به روی عروس بازه ،تازه یکی از زن عموهام سه تا عروس داره هر وقت این عروسا حامله می سن می گه بخوابید من خدمت بهتون بکنم ، سبزی خورشتی براشون می گیره سرخ می کنه اوههههه نگم از خوبی هاشون ، ولی بلعکسش خودم 😄 انقدر از مادرشوهرم کشیدم که از زندگی سیر شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد قطع ارتباط کردید باهاشون؟

نه یه مدت قهر بودبم خونشون نمیذفتیم و ازنا بعد هی اومدن برانون مواد غذایی نیوردم دم خونه و مبرغتن و مسکفتن قهرنباشید فلان

الان رابطه داریم ولی من دلم صاف نمیشع هیچوقت

اونموقع ک قهربودیم اعصابم خورد میشد الان راحت ترم دوری و دوستی

من برا این ناراختم ک برا عروسیم طلا ندادن گقتن نداریم و خرج خوپه کردیم فلان درخالی ک برا جاری اولیم گرفتن کامل .و یه سری طلام الان خونشون گذاشتن نو شاید برا عروس بعدی

گفتن تو سرویست سنگسن تر اولی بود النگو نگرفتیم البته فقط یکی گرفتن

اره فامیل ما با عروس انقدر خوبن که حد وحساب نداره ،احترام می ذارن به عروس ،از لحاظ مالی حمایت کردن ، ...

چقدر اصیل و محترم👏🏻

خدا زیاد کنه از این خونواده ها واقعا

برای شمام آرزوی صبر و شکیبایی دارم واقعا🤦🏻‍♀️

نه یه مدت قهر بودبم خونشون نمیذفتیم و ازنا بعد هی اومدن برانون مواد غذایی نیوردم دم خونه و مبرغتن و ...

پس راهشو پیدا کردید

اینجوری هم احتراما سرجاش‌ میمونه

هم اعصاب خودتون راحت تره

آخ آخبعد واکنش شما چیه؟ارتباطتو چه جوری شکل دادی‌باهاشون؟

قبلا سکوت ولی الان هرچی میگن جوابشونو میدم حتی گاهی وقتا یه حرفی ک خودشون میزنن رو میگن فلانی گفته ینی من  منم دیگه کلا سکوت نمیکنم 

دوهفته سه هفته ای یه شب میرم چون روستان ولی باهاشون صمیمی و اینا نیستم خیلی معمولی 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
قبلا سکوت ولی الان هرچی میگن جوابشونو میدم حتی گاهی وقتا یه حرفی ک خودشون میزنن رو میگن فلانی گفته ی ...

بعد نمیرن تو این فاز که عروسمون فلانه و احترام نگه نمیداره؟

اخه معمولا این مدلا عادت دارن دست پیش رو بگیرن که پس نیفتن

پس راهشو پیدا کردیداینجوری هم احتراما سرجاش‌ میمونههم اعصاب خودتون راحت تره

تا دعوت نکنه نمیریم .گاهی فک میکنم زشته بریم سربزنیم ولی خب بزنیم میشه مث قبل

حقشونه

جاریمم سرنمیزنن اونا ک انقدر براشون همه چی خریدن 

به نظرم این سری در عین احترام از اول یه سری قوانین و خطوط قرمز تعریف کن و بهشون پایبند باش که اونام ...

دقیقا همین کارو انجام دادم .ولی خوبه خودشونم قبول دارن که خیلی دخالت میکردن 😝

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
تا دعوت نکنه نمیریم .گاهی فک میکنم زشته بریم سربزنیم ولی خب بزنیم میشه مث قبلحقشونهجاریمم سرنمیزنن ا ...

دیگه وقتی جاریم نمیره باید به این فکر بیفتن که تو رفتارشون یه تجدید نظر داشته باشن

وقتی دوتا عروس واکنش مشابه دارن یعنی  قطعا مشکل از جای دیگست

بعد نمیرن تو این فاز که عروسمون فلانه و احترام نگه نمیداره؟اخه معمولا این مدلا عادت دارن دست پیش رو ...

ن چون مثه خودشون رفتار میکنم نمیتونن چیزی بگن همشم میگم احترام احترام میاره احترام و حرمت هرکس دسته خودشه ک چجور نگهداره وقتی طرف مقابل مثه خودش رفتار کرد ناراحت نشه

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖