2777
2789

شخصیت و تربیت افراد ب ماه تولد ربطی نداره...

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

با یکی از زناشون دوست بودم ظاهرا اروم بود

مرداشون خیلی رو مخن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخصیت و تربیت افراد ب ماه تولد ربطی نداره...

میدونم ولی یه سری خصوصیاتی که گفته شده من در افراد ماه ها دیدم

برام جالبه که شباهت رفتاری داشتن با طالع بینی ها...

مرداشون خیلی لوس و عاطفی هستن بنظرت؟

لوس رو موافقم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اذرماهیها دلسوزترین افراد روی زمیننخانواده دوست و مهربوناما یه خصلت بد دارناگر مرغ همه یه پا دارهمرغ ...

این آخری رو خوب گفتی مصداق بارز زن‌داداشم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

لوس رو موافقم

هم من هم برادرم آذر ماهی هستیم خیلی با هم فرق داریم

ولی جالبه هر متولد فروردینی جذب من میشه و برعکس

با هرکسی دیت میرم دیگه نیاز نیست بپرسم چه ماهی هست چون بصورت پیش فرض فروردینی از آب در میاید این عجیب نیست؟

اذرماهیها دلسوزترین افراد روی زمیننخانواده دوست و مهربوناما یه خصلت بد دارناگر مرغ همه یه پا دارهمرغ ...

آخ آخ آخ گفتی    من خیلی سعی کردم روی این اخلاقم کار کنم

بنظرم یکمی بهتر شدم واقعا....

هم من هم برادرم آذر ماهی هستیم خیلی با هم فرق داریمولی جالبه هر متولد فروردینی جذب من میشه و برعکسبا ...

جالبه

میدونی اصولا به خاطر عنصر ماهتون این اتفاق میفته

چون هردو آتش هستین

منم آبانم عنصرم آبه گاها جذب تیر ماهیا یا اسفند ماهیا میشم

ولی در اکثر موارد ماه تولد خودمونو نمیتونیم تحمل کنیم

جالبهمیدونی اصولا به خاطر عنصر ماهتون این اتفاق میفتهچون هردو آتش هستینمنم آبانم عنصرم آبه گاها جذب ...

آخ من با یه دکتر دوست بودم خیلی همه چیز خوب بود ولی به شدت مودی بود آذر ماهی بود 

آخرم کات کردم باهاش

خیلی مهربون و خانواده دوست بود انصافا خدایی...ولی خیلی حساس و زودرنج و لوس بود با اون سن و سالش!

دیگه همه خوبیا توی یک شخص نمیگنجد بین اینهمه خوبی یه بدی هم باشه دیگه

والله خوبی نداره باورت میشه ربطی به ماه ندارم کلا خانوادگی لجباز وقدن تا داداش بزرگ نخواست مامانم هی اصرار کرد هروقت دعوت‌شون میشه به مامانم میگه تقصیر توعه توخواستیش نه من 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم