2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ من با یه دکتر دوست بودم خیلی همه چیز خوب بود ولی به شدت مودی بود آذر ماهی بود آخرم کات کردم باهاش ...

میفهمم منم به شخصه اصلا نمیتونم با آبانی کنار بیام با اینکه خودم آبانیم🙂😂

خصوصا مرداشون.... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
یغنی واقعا فکر میکنی همه ش مال ماه تولدش بوده😄😄

نمیدونم من کلا زیاد آدم اعتقادی و خرافاتی کلا نیستم

ولی جالبه یسری چیزا توی طالع بینی در مورد آدما درست درومده دیگه

میخوام تجربیات شماهارو هم بدونم

میفهمم منم به شخصه اصلا نمیتونم با آبانی کنار بیام با اینکه خودم آبانیم🙂😂خصوصا مرداشون....

من تاحالا با هیچ ماهی به مشکل نخوردم

گرچه اگر این فروردینی ها اجازه بدن من بقیه ماه ها رو ببینم  

نه اونها آبانی هستن نه آذریآذرماهیا رک هستن و سیاست ندارن

آخه به من خیلی میگن چرا انقد رک هستی زبونت تلخه

حقیقت رو خیلی واضح میگم بدون تعارف بی ادب نیستما

ولی میگن حرفات خیلی تلخ میشه وقتی به صراحت میگی....

نمیدونم من کلا زیاد آدم اعتقادی و خرافاتی کلا نیستمولی جالبه یسری چیزا توی طالع بینی در مورد آدما در ...

قطعا تاثیر داره ولی نه همه ش

ما دوسه تا پسر آذر ماهی داریم تو فامیل اصلا لوس و زودرنج نیستن

قطعا تاثیر داره ولی نه همه شما دوسه تا پسر آذر ماهی داریم تو فامیل اصلا لوس و زودرنج نیستن

باهاشون ارتباط نزدیک داری؟ اخه فرق میکنه ارتباط دور با نزدیک

چی دعوا میشه؟

بین برادرم وزنش دعوا بشه به مامانم میگه تقصیر تو بودی تو انتخابش کردی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من تاحالا با هیچ ماهی به مشکل نخوردمگرچه اگر این فروردینی ها اجازه بدن من بقیه ماه ها رو ببینم

منو فروردینی همدیگرو ببینیم با اسلحه به طرف هم شلیک میکنیم🤣

وای اصلا باهم نمیسازیم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
آخه به من خیلی میگن چرا انقد رک هستی زبونت تلخهحقیقت رو خیلی واضح میگم بدون تعارف بی ادب نیستماولی م ...

چون تو فرهنگ ما رک بودن تعریفی نداره

باید با سیاست و تودار باشی

حالا تو کشورهای غربی رک بودن خیلی جاافتاده بینشون ولی تو ایران دردسرآفرینه