2821
2789
عنوان

فردا عقدمه

494 بازدید | 68 پست

سلام دوستان شب بیدار فردا عقدمه و اینکه موندم چجوری بلع بگم .. این مدنظرمه «با توکل بر خدا و اجازه ی پدر مادرم بله»

ولی خیلی طولانیه نمیدونم شاید اون موقع هول بشم نتونم بگم اگر فقط بگم بله عیب داره ؟

کمککککک

🧚🏻♀️✨

خوشبخت بشی عزیزم برای حال خوبم منم دعا کن سسر عقدت

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همون با اجازه ی پدر و مادرم کافیه

قاطی میکنی اشتباه میگی بدتر میشه

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

برای یک عمر خوشبختی بلههههه🤭💍

من خودم فقط بله میگم به حاجی😂🤝🏻

میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.

ن مهم اینه خودت چی دوس داری

م خودم گقتم ب نام نامی یزدان با اجازه پدرو مادرم و بقیه بزرگترا برای زندگی کردن با واقعی ترین رویای زندگیم تا ابد بله

استرسم نداشته باش فک کن هیچکی اونجا نیس از خودم انتظار نداشتمااا ولی همینو بدون هیچ توپقی گفتم😂😂

راستی مبارکت باشه قشنگم ایشالاا خوشخبت ترین بشی زیبا🩵🥹🥹

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

والا من که کلا یادم رفت گفتم با اجازه پدر و مادرم و بقیه بزرگترا بله اصلا بقیه بزرگترا نمیخاستم بگم ها مامانم گفت بگو 😒اخه ب بقیه بزرگترا چه ربطی داره اه چرا یادم انداختی

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده