یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر خاله من ابان بود شوهرش فروردین با یه بچه طلاخ گرفتن
اوه اوه
طفلی بچه این وسط حروم شد
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
باهاشون ارتباط نزدیک داری؟ اخه فرق میکنه ارتباط دور با نزدیک
آخه رابطه ی خوبی با همسرانشون دارن معمولا مردی که لوس و زودرنج باشه تو زندگی مشترک به مشکل میخوره و دیدم خیلی هوای خانمهاشون رو دارن مردی که زودرنج باشه انگار خانمش خیلی دست و پا بسته ست و همیشه باید مراقب رفتارش باشه ولی اینا اینجور نیستن
تا دلت بخواد مردهای متولد مهر رو دیدم که متوقع هستن و زودرنج.
من آذریم حیوان دوست شدید حالا هر چی از گاو بگیررررر تا شیر و سگ و... شلخته دلسوز گول نمیخوره مگر دلشو بسوزونی دلسوززززز دست بی نمک از دروغگویی متنفر بهشم بگی دروغگو حسابی عصبی میشه عاشق اوارگی و مسافرت عاشق اطعمه و اشربه مختلف ولخرج
بنظرم ربطی به ماه تولد نداره من و شوهرم هر دوتا مون متولد اذریم خودم اروم ولی شوهرم رو مخ و سیریش
منم دقیقا نظریه ام در مورد ماه آذر همین بود😅
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵