2777
2789
عنوان

داداشم تازه فوت شده😔میشه سوالمو جواب بدید اگه بلدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3474 بازدید | 93 پست
میشه لطفا درخواستمو قبول کنید

چشم قشنگم🙏🏻🥺

"یاد گرفتم توقع از هیچکسی،جز خودم و خدام نداشته باشم،ازون به بعد آرامش روح و روانم تضمین شد..🧚🏼‍♀️'و معتقدم جدای مذهب و دینمون،میشه تو قلب هم جوونه بزنیم اگر که'انسانیت'رو باور داشته باشیم و به هم'رحم'داشته باشیم.."🤍🦋🤍🗝️✨#11228tatal44
خیلی سخته ببینی عزیزت اینجور جلوت داره اب میشه و عمرشو میگذرونهتروخدا کمکش کنید ایشالا که خدا نظر کن ...

همین حرفت بخداا بجون داداشام اینقدررر بهم‌روحیه داد که تا عمر دارم دعات میکنم چون خیلی اعتقاد دارم خدا دعای دردکشیده هایی مث شمارو بهتر اجابت میکنه،میدونی من تو عین گریه و شکنجه شدن باز میگم خدایا شکرت داداشام کنارمن و میتونم ببینمشون بغلشون کنم ببوسمشون،ازش میخوام زودتر شفاشون بده و بهشون کمک کنه،ازش میخوام بهم قدرت درک و تحمل بیشتر بده تا بتونم کنارشون باشم هرچند گاهی اینقدر کم میارم که دوسدارم برم یه جای دوور یه مدت ازهمه چی دورباشم جون تازه بگیرم بعد برگردم پیششون اما قلبم طاقت نداره تنهاشون بذارم..

"یاد گرفتم توقع از هیچکسی،جز خودم و خدام نداشته باشم،ازون به بعد آرامش روح و روانم تضمین شد..🧚🏼‍♀️'و معتقدم جدای مذهب و دینمون،میشه تو قلب هم جوونه بزنیم اگر که'انسانیت'رو باور داشته باشیم و به هم'رحم'داشته باشیم.."🤍🦋🤍🗝️✨#11228tatal44

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری نیست ادم ظالمی دیدم که باعث شد حق کلی بچه یتیم خورده بشه ولی راحت سکته کرد فقط از صبح گفت مع ...

دحظه جون دادن رو ما درك نميكنيم 

برا همين فكر ميكني سكته راحته 

و …

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚