2777
2789
عنوان

داداشم تازه فوت شده😔میشه سوالمو جواب بدید اگه بلدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3480 بازدید | 93 پست

عزیزم خدابیامرزش. تسلیت میگم

آره میشه همچین چیزی. بابای منم همینجور بود انگار خواب بود‌، چشم و دهنشم بسته بود. شوهرم خودش رفته بود غسلش بده گفت انگار خیلی آروم خوابیده بود

ببین من شوهرم خودش رفته بود اونجا داخل غسالخونه. گفته بود اجازه بدین خودم غسلش بدم چون پسر نداره من جای پسرشم. بعد یه موردهایی دیده بود خیلی بدجور وحشتناک و... اینجا جاش نیس بگم. میگفت ولی بابات خیلی آروم خوابیده بود.

حتی خود شوهرم تا نزدیک یک ماه بعد فوت بابام کابوس میدید داد میزد از خواب میپرید

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلارام عزیزم ببخش طولانی کامنت گذاشتم میدونم چقدر تو فشار بودی و هستی چون همدردیم و درد من هر سه تاشه!بدون پدر خوب که کمک کنه!بدون پشتوانه بدون حمایت پدرم داداشام ذره ذره ازدست رفتن و دارن میرن!ولی بازم تا جون دارم سعی میکنم کمکشون باشم،اماا تو رو خداا حتما برو بیرون و کلاسی جایی سرگرم شو حداقل روحت کمی تسلی پیدا کنه،برات از ته قلبم دعا میکنم عزیزم خدا خودش حال دلتونو خوب کنه و شادی و سلامتی برگرده به خونتون و خونواده عزیزتون قشنگم🤲🏻🥺🤍🧚🏻‍♀️🤍✨

"یاد گرفتم توقع از هیچکسی،جز خودم و خدام نداشته باشم،ازون به بعد آرامش روح و روانم تضمین شد..🧚🏼‍♀️'و معتقدم جدای مذهب و دینمون،میشه تو قلب هم جوونه بزنیم اگر که'انسانیت'رو باور داشته باشیم و به هم'رحم'داشته باشیم.."🤍🦋🤍🗝️✨#11228tatal44
یه چند تا رفیق بد داشت ولش نمیکردن هی میومدن سراغش ما هر چی میگفتیم اینجا نیست از الکی ،,,,میگفتیم ب ...

دروغ میگن پیششون بوده دیدن حالش بده از ترس گذاشتن تو پارک!داداش منم خیلی خوش قیافه و ورزشکار و مودب بود چه دختر چه پسر عاشقش میشدن بعد همون پسرا از راه دوستی کشوندنش به قرص،بعد مواد بزور میبرد خونشون!اکثرا آدمای خوب و ساده دل حسود و نارفیق زیاد دارن و میکشونن تو راه بد!

"یاد گرفتم توقع از هیچکسی،جز خودم و خدام نداشته باشم،ازون به بعد آرامش روح و روانم تضمین شد..🧚🏼‍♀️'و معتقدم جدای مذهب و دینمون،میشه تو قلب هم جوونه بزنیم اگر که'انسانیت'رو باور داشته باشیم و به هم'رحم'داشته باشیم.."🤍🦋🤍🗝️✨#11228tatal44
خبب میگمم متادون فقط چرت داره قشنگم بدترین چیز مصرف قرص و ماری!یا خدااا😭بهت بگم داداشم سر کار میرفت ...

خدا لعنت کنه کسیو که گرفتارش کرد

برادرتون افسردس روانپزشک هم بردید؟

مسئول کمپ به ما میگفت یکسال هم بمونن وقتی خودشون نخوان تا بیان بیرون شروع میکنن خیلی تاکید داشتن روی جلسات ان ای میگفتن مثل معجزس و خودمم دیدم کسایی که رفتن ان ای و الان سالیانه سال هست پاکن

برادر شما از فشار و افسردگی افتاده توی دام بهش کمک کنید توی جلسات شرکت کنه خیلی کمک کنندس

برادر من جدا از اعتیاد برخلاف برادر شما ذاتشم خرابه همش میگه شما بمیرین همه چی بشه مال من

لایک نکن.

امیدوارم خدا بهتون صبر و ارامش بده و مشکلتون حل بشهروح برادرتون هم شاد

ممنونم عزیزم واسه دعای قشنگت🥺🙏🏻❤️براتون سلامتی عمر باعزت عزیزانت،آرامش و شادی از خدا میخوام مهربونم🤲🏻🤍🧚🏻‍♀️🤍✨

گلم شما اینهمه زحمت کشیدین پای برادرتون پاره تنتون اگه تونستین حتما ببرین کنگره شصت که قبلا فقط تهرا ...

ممنون از راهنماییت عزیز دلم

تاثیری نداره چون خودش نمیخاد کمپ هم اجباری بود و ادم اوردیم گرفتن بردنش

من خودمم داغونم و روحم واقعا خستست چون پشت کنکورم چن ساله با بهتزین درسی که داشتم  خیلی کسایی که درسشون یک دهم منم نبود قبول شدن و من امسال چهارمین سالیه که میخام کنکور بدم فقط میخام قبول شم و از خونه برم و دیگم برنگردم

لایک نکن.

خدا لعنت کنه کسیو که گرفتارش کردبرادرتون افسردس روانپزشک هم بردید؟مسئول کمپ به ما میگفت یکسال هم بمو ...

میدونی ما شهرستان بودیم اونم از سن کم بخاطر بابای بداخلاق و بیشعورم خودش کار میکرد و خرج خونه رو میداد اما مرخصی میومد یا از پشت گوشی همش بهش استرس میداد بابام و جنگ و دعوا بود!رفیقاش همه درگیر مواد بودن اونم تو کارخونه کار میکرد همه میذاشتنش روی سر اینقدر دوسش داشتن اما رفیق صمیمیش میرفت پیشش و بهش مواد مختلف تعارف میکرد دوبار بدون اینکه ما بفهمیم خودش همونجا(اصفهان)میرفت کنکره شصت ترک میکرد در کنار کار سنگینش!اما آخریا هم دائیم فوت کرد هم داداشم تو کمتر از یکسال خودکشی کرد و بعدشم بابام مرد دیگه برید و رفته بود زیر شی.شه!😭

میدونی ما شهرستان بودیم اونم از سن کم بخاطر بابای بداخلاق و بیشعورم خودش کار میکرد و خرج خونه رو مید ...

ای وای چه شرایط سختی

بهش کمک کنید دوباره ترک کنه بهش روحیه بدین برگرده به زندگی

شما متاهل هستین؟

لایک نکن.

ممنون از راهنماییت عزیز دلمتاثیری نداره چون خودش نمیخاد کمپ هم اجباری بود و ادم اوردیم گرفتن بردنشمن ...

الهیی چی بسر جوونامون اومده😢میدونی ما که مصرف نمیکنیم بیشترم فرسوده میشیم و داغون اگه ازون محیط سمی فاصله نگیریم و دنبال هدفای خودمون نریم!برات خوشحالم که سنت کمتر از منه و هدف داری،سخت نگیر بخودت میدونم باورت دارم درست خوبه دور و برم زیاد دیدم شرایط شبیه شما و خودم که قربانی شدن!اما بهت میگم حتما هر مهارت و کلاسی میدونی علاقه داری برو و خودتو نجات بده بعدها مستقل شدی میتونی بهتر از راه دور به پدرو مادرت حتی برادرت کمک کنی!اما از خودت غافل نشو هرگز گلم🙏🏻🥺❤️

ممنون از راهنماییت عزیز دلمتاثیری نداره چون خودش نمیخاد کمپ هم اجباری بود و ادم اوردیم گرفتن بردنشمن ...

عزیز کمپا که اکثرا دکون قشنگ توشون خلاف میکنن و فقط با قرص و بیگاری یا کتک نگهشون میدارن خیلیی خوب باشه جزو انجمن شصت باشن اونا معتبرتر هستن و بهتر،کلاسای ان ای اونقدرر واجبه که طرف بیست سال پاکی داره با سن پنجاه سال هر روز باید کلاس و جلساتشو شرکت کنه چون هر لحظه ممکنه لغزش کنه!امیدوارم داداشت بخودش بیاد بایدد اونقدر سختی بکشه خسته بشه از وضعیتش تا خودش اقدام کنه تازه بعدش اراده و تلاش خودشم باید محکم باشه..داداش من اول درگیر افسردگی شدید و اختلال اعصاب و روان شدن بعد درگیر مواد لعنتی!اونقدر پاکه قلبش و تو کل زندگیش بیش ازحد با مسئولیت بوده با اینحالش لب به غذا نمیزنه میگه من سربارم حرومه غذابخورم!😭تو کارای خونه کمکمونه و فقط خودشو شکنجه میده و این مظلومیتش بدتر قلبمونو میسوزونه آجی😭😭😭

عزیز کمپا که اکثرا دکون قشنگ توشون خلاف میکنن و فقط با قرص و بیگاری یا کتک نگهشون میدارن خیلیی خوب ب ...

خیلی سخته ببینی عزیزت اینجور جلوت داره اب میشه و عمرشو میگذرونه

تروخدا کمکش کنید ایشالا که خدا نظر کنه بهش و به زندگی سالم برگرده

لایک نکن.

ای وای چه شرایط سختیبهش کمک کنید دوباره ترک کنه بهش روحیه بدین برگرده به زندگیشما متاهل هستین؟

از لحاظ روحیه دادن خیلیی خوبم چه داداشم چه غریبه!کلا همیشه بهترینارو برا همنوعام و خونوادم خواستم الان دارو استفاده میکنه خوب میشه فقط موقعی لغزش کنه خودشو خیلی اذیت میکنه و اون صدا نمیذاره غذا بخوره،تو جمع بشینه یا رو تشک بخوابه!تو یه کمپ اینقد زده بودنش حروم.زاده ها و شکنجش دادن که بعد اون دوره هروقت حالش بد میشه کارایی که تو کمپ باهاش کردن بهش غالب میشه و انجامشون میده مث خیس کردن خودش و موندن تو هوای سرد.پتو و تشکشو برمیداره میگه لایق جای خوب نیستم و ازین کارا حتی لقمه هاشو میبره میده کارگرای سرکوچمون!نماز میخونه فک کن چقدر دیوونه کننده ست همچین شخصیتی به اینحال بیفته و ببینیمش هرروز!😭