2777
2789
دو سال، بریدم شب با فکر بچه میخوابم صبح با فکرش بیدار میشم، ما عربیم و خانواده پدرم یه طایفه ی خیلی ...

خواهر شوهر منم دو سال و نیم منتظر بود خدا رو شکر الان یه دختر داره یه پسر  نگران نباش توکل کن به خدا 

نه توآنی که همانی نه من آنم که تو دانی

😖😖😖 این چه حرف هاییه ، یه هفته برین مسافرت بعد هم دوباره با روحیه ی خوب با دکتر خودت ادامه بده ، ...

با دعای خیر شما نازنینم، الهی حاجت روا بشین، مسافرت نمیتونم برم همسرم معلمه و همه ی پوامون رفتخ برای دکتر

میشه برای مامان شدنم دعا کنی دوستم؟ ایشالا دلتون شاد بشه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن اعصابتو به هم نریز ما هرجا بریم که چند نفر باهم ویزیت بکنه دکتره ، حتما میگیم که میخوایم تنها ویزیت بشیم چون هم پول دادیم هم وقت گذاشتیم وظیفشونه تنهاویزیت کنن وبه حرفهامون گوش کنن. 

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 
زندگی مگه فقط بچه است؟ مگه همسرتون شما رو فقط به خاطر فرزند آوری آورده که الان با یه مشکل بذارتتون ...

اونم همینو میگه، اما من میگم خودتو با من اسیر نکن برو دنبال زندگیت مطمئنان من بات نباشم پیشرفت میکنی، هم پولت جمع میشه هم وقتت حروم نمیشه هم زودتر صاحب اولاد میشی

با دعای خیر شما نازنینم، الهی حاجت روا بشین، مسافرت نمیتونم برم همسرم معلمه و همه ی پوامون رفتخ برای ...

مسافرت نرین پارک که می تونین برین پارک نزدیک خونتون یه پیک نیک خوب همونو برید مهم علاقه اس که شما بهم دارید 

دو سال، بریدم شب با فکر بچه میخوابم صبح با فکرش بیدار میشم، ما عربیم و خانواده پدرم یه طایفه ی خیلی ...

منم الان دقیقا دوساله منتظرم  ..دور از خونوادم شهر غریب ازدواج کردم خواهر شوهرم یه ماه قبل من عروسی کرد الان پسرش یک سال و نیمه ...منم حرف میشنوم ولی چه میشه کرد ...تو تنها نیستی عزیز خیلیا مثل تو هستن ولی از من میشنوی هیچوقت به شوهرت نگو منو ول کن برو زن بگیر کم کم براش عادی میشه حرفت 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
ولش کن اعصابتو به هم نریز ما هرجا بریم که چند نفر باهم ویزیت بکنه دکتره ، حتما میگیم که میخوایم تنها ...

انقدر وحشی بودن به منشی گفتم داد زد مگه چیییییه؟؟؟؟ همه برگشتن نگام کردن

انقدر وحشی بودن به منشی گفتم داد زد مگه چیییییه؟؟؟؟ همه برگشتن نگام کردن

اگه من بودم اونجا می دونستم چکارش کنم اون دکتر الکی رو 

منم الان دقیقا دوساله منتظرم  ..دور از خونوادم شهر غریب ازدواج کردم خواهر شوهرم یه ماه قبل من ع ...

انشالله به حق گللوی بریده شش ماهه حسین بن علی هر چه سریع تر صاحب اولادی سالم و صالح بشید مهربونم

عزيزم اون دكتر بايد شرمنده باشه مطمين باش آبرو اون پيش مريضاش رفته نه شما كاريم نداره ديگه پيشش نرو البته من قبول دارم بعضي مريضا ميرن رو مغز دكترا و به چشم ديدم اما دكتري كه چهارتا مريضو همزمان ميبينه يعني احترامي براي مريض قايل نيست حق شماست كه به صورت خصوصي با پزشك صحبت كني و ايشون هم نبايد بدون گرفتن هيستوري دارو تجويز. كنه نهايتش هم ميتونست پيشنهاد شما براي تزريق و نپذيره

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
الحمد لله، واقعا حالم خوب نیس درست گفتین به همسرم میگم بیخیال من شو وقتی میتونی راحت صاحب فرزند بشی ...

این حرفا چیه میزنی دختر خوب. زن و شوهر وقتی با هم پیمان ازدواج میبندن یعنی همه چیزشون با همه. اگه شما مشکل داری یعنی همسرتم نمیتونه بچه دار بشه تموم.

بعدم به نظر من یه ماه کلا بی خیال شو، کامل. ریلکس کن و تمدد اعصاب. این همه استرس و تنش و انرژی منفی خودش قطعا مانع بارداریه. هیچی به اندازه ارامش موثر نیست. بعدم الان هزار تا راه درمان هست عزیز من. آدم به این راحتی ناامید نمیشه که. کلا هم دیگه مسائل رو با اطرافیان مطرح نکن از جمله مادرشوهر و ... . من تو 6 ماهی که اقدام میکردم و نمیشد و دکتر و دارو و عکس و ... حتی مادر خودم خبر نداشت، هنوزم خبر نداره، چون الکی یا اسرترس بهت میدن یا هی هر کسی یه تزی میده میشه ماجرای این دکتر عوضی...

نشد هم دنیا که به اخر نمیرسه، بگو فدای سرم خواست خدا بوده که یه بچه بی سرپرست تو خونه من خانواده پیدا کنه. وقتی اینجوری با انتهای قضیه و بدترین حالتش کنار بیای بعد ریلکستر میتونی تلاش کنی واسه بچه.

اونم همینو میگه، اما من میگم خودتو با من اسیر نکن برو دنبال زندگیت مطمئنان من بات نباشم پیشرفت میکنی ...

امید رو از دست نده عزیزم. دوسال هم زمان زیادی برای ناامیدی نیست.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
انشالله به حق گللوی بریده شش ماهه حسین بن علی هر چه سریع تر صاحب اولادی سالم و صالح بشید مهربونم

فدات بشم ممنون انشالله خودتم همین ماه یه نی نی ناز بیاد تو دلت 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
اینکه اونجا گریه کردی معلومه ازنظر روحی خیلی تحت فشاری  انشالله بزودی مادرمیشی سعی کن قوی باشی

ممنونم که درکم کردین دوست عزیزم، انشالله حاجت روا بشین به حق حسین بن علی، واقعا حالم خرابه، شاید از نظر بعضی از دوستان موضوعم خیلی آبکیه و خیلی موضوع حادی نیست اما به ولله اگر یه ثانیه الان از حال دلم و فشار دیشب و نگاه مردمو پنج ساعت انتظار برای یه دکتر و ذوسال اول زندگیتو هرچی داشتیو نداشتی با حقوق کمه معلمی خرج کنی اگر دوستان خبر داشتن درکم میکردن