2777
2789

عزیز دلم من مجردم شاید خیلی درك نكنم شرایطتو ولی میدونم انتظار سخته. میفهممت كه دلت میخواست با همون دعاهایی كه خوندی زود نتیجه میگرفتی كمی صبر كن ایشالا نتیجه میگیری. حق داری با هزار امید و سختی راه دور رفتی دكتر. از اینكه سوال جواباتم درست نداده دلشكسته شدی. من برات دعا میكنم ایشالا زودی نی نی دار بشی. به دل نگیر و بگذر.متاسفانه  ادما تو موقعیتی كه هستن شرایط همدیگه رو درك نمیكنن. صبور باش و سعی كن خونسرد باشی ایشالا زودی نتیجه میگیری 💗💗💗

ماشالله 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امید رو از دست نده عزیزم. دوسال هم زمان زیادی برای ناامیدی نیست.

اگر پول بود باز حالم بهتر بود، پولمون ته کشید با حقوق کم معلمی درمان خیلی هزینه بره

میشه برای مامان شدنم دعا کنی دوستم؟ ایشالا دلتون شاد بشه   
عزیز دلم من مجردم شاید خیلی درك نكنم شرایطتو ولی میدونم انتظار سخته. میفهممت كه دلت میخواست با همون ...

عزیزدلم مهربونم واققققققعا ازت ممنونم بابت خرفای قشنگت، واقعا چقدر حال آدم خوب میشه کسی بهش امید بده و درکش کنه و بگه حق داری، واقعا حرف دلمو زدی، دلم میخواست از دعاهام نتیجه میگرفتم،دلم میخواست میدیدم خدا بهم گوش میده و حتی یکم پیشرفت میکردم دلمخوش میشد، باز امیدمو از دست نمیدادمو با روحیه ادامه میدادم، الهی به حق حسین بن علی خوشبخت بشید 

راستی مطمعنی مشکل از خودته ..شوهرت ازمایش داده مشکلی نداره  ؟

بله سالمه، حتی منم مشکل خاصی ندارم طبق نظر هم دکترم هم دکتر دیشب، قندم لب مزگرز بود اوردمش پایین ویتامین دی کم بود بالا بردمش ماه پیش سه تا فولیکول 25_21_20_  داشتم با دارو

عزیزدلم مهربونم واققققققعا ازت ممنونم بابت خرفای قشنگت، واقعا چقدر حال آدم خوب میشه کسی بهش امید بده ...

افرین عزیزدلم صبر و امید داشته باش.درمانتو ادامه بده. ایشالا همه چی درست میشه💗

ماشالله 🌹

بله سالمه، حتی منم مشکل خاصی ندارم طبق نظر هم دکترم هم دکتر دیشب، قندم لب مزگرز بود اوردمش پایین ویت ...

خوبه دیگه عزیزم خداروشکر که مشکلتون حاد نیست مطمعنم به زودی مامان میشی ...بالاخره یکی از اون فولبکولها نی نی میشه اصلااا نگران نباش

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
این حرفا چیه میزنی دختر خوب. زن و شوهر وقتی با هم پیمان ازدواج میبندن یعنی همه چیزشون با همه. اگه شم ...

ازتون ممنونم که درکم کردین، حرفاتون حالمو بهتر کرد الهی به حق گوش پاره سه ساله حسین بن علی فرشته کوچولوتونو سلامت بغل بگیریدو عاقبت بخیر بشه

خوبه دیگه عزیزم خداروشکر که مشکلتون حاد نیست مطمعنم به زودی مامان میشی ...بالاخره یکی از اون فولبکول ...

ممنونم مهربونم

افرین عزیزدلم صبر و امید داشته باش.درمانتو ادامه بده. ایشالا همه چی درست میشه💗

الهی امبن با دعای خیر شما مهربونم

بله سالمه، حتی منم مشکل خاصی ندارم طبق نظر هم دکترم هم دکتر دیشب، قندم لب مزگرز بود اوردمش پایین ویت ...

خب عزیزم دکتره هم دیده هیچ مشکلی نداری بعد شما اسم دارو رو اوردی جنی شده    

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
عزيزم اون دكتر بايد شرمنده باشه مطمين باش آبرو اون پيش مريضاش رفته نه شما كاريم نداره ديگه پيشش نرو ...

ممنونم بابت حرفای منطقیتون، کاملا درست گفتین، چقدر حس خوبیه بقیه به ادم امید بدن و باعث بشن ادم حالش بهتر بشه، ممنونم یک دنیا نازنینم

مرده شور هرچی آدم متکبر و از خود متشکر رو ببره که با دوزار پول هم خودشون رو گم کردن هم شرف و انسانیت ...

دقیقا توی شهرمون یه دکتر زنان بیشتر نیس که مثلا خوبه بار اول‌که رفتم پیش نه گفت ازمایش بده خودتو شوهرت، مستقیم برام لتروزول نوشت با آمپول  

ازتون ممنونم که درکم کردین، حرفاتون حالمو بهتر کرد الهی به حق گوش پاره سه ساله حسین بن علی فرشته کوچ ...

قربونت عزیزم   

شرایطت هم که اوکیه خدا رو شکر. عکس رنگی انداختی تو این دو سال؟ من مشکلم همون بود ظاهرا بلافاصله بعد عکس اقدامم نتیجه داد. اگه ننداختی به دکتر بگو برات بنویسه.

در کل هم نگران نباش، خدا واسه هر کس یه قسمتی چیده، بچه شما هم انشاالله به زودی زود میاد، فقط آرامشت رو حفظ کن و ارامش شوهرتم به هم نزن. مهمه که جفتتون بدون استرس باشید