2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط اشک میریختم، میگفتم مگه من چی بهتون گفتم، حقمه بدونم خب ، حقمه بپرسم، شما که نمیدونین منی که ...

شکایت کن ازش یا ببین اگر نظام پزشکی بازرسی داره به اونا زنگ بزن

خانمها به این پیج اینستا سربزنید.مطالبش برای همسرداری و فرزندپروری مفیده      hamsardari1@
خب حالا رفتار دکتر چه ربطی داشت که ازخدا گله میکنی واین همه آه وناله؟!!!!

بخاطر اینکه من تا دیروز هرچی نذر بود کردم هرچی ختم بود برداشتم هرچی نماز بود خوندم، فقط یه راهی جلوی پام بذاره خدا، فقط یجوری مسیرمو هموار کنه، من از شهرستان با هزار مکافات میرم اهواز، همسرم معلمه، تمام پولمون رفته، همینجوری توی کارا بیشتر گره میوفته، هیچی پیش نمیره درستو درمون، دلم از خدا شکسته که چرا منم نباید یه نفس راحت بکشم، مگه گناه من چیه، مگه چی خواستم با این وضع بد اقتصادیخب از کجا بیارم هر دفه این دکترو اون دکتر و فلان ازمایش فلان سونو فلان دارو هر دفه ام گره بیوفته توی کارم، کلافه شدم دیگه  

میشه برای مامان شدنم دعا کنی دوستم؟ ایشالا دلتون شاد بشه   
بعد بهش گفتم خانوم دکتر داروهای قبلمو چیکار کنم اصلا نشنید من گفتم چیا خوردم، گفت نخورشون دیگه اینار ...

عزیزم شما به خاطر تمرکزتون روی مادر شدن روحیه تون ضعیف شده وگرنه اینجا نباید گریه میکردسن بلکه باید مقابله به مثل میکردین ، اگر ماها با امثال این پزشک ها برخورد نکنیم هیچ وقت اخلاق پزشکی در کشور ما جا نخواهد افتاد 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
من فقط اشک میریختم، میگفتم مگه من چی بهتون گفتم، حقمه بدونم خب ، حقمه بپرسم، شما که نمیدونین منی که ...

ببینعزیزم ادم ازاین چیزا به خفت و خواری نمیرسه که۰ من فهمیدم منظور دکتر چیه هرچند رفتارت زشت و بدور از اخلاقه ولی خب نمیشه کهبیاد برا شما که دکتر نیستی مطالب تخصصی رو بشکافه که چرا اینارو بخور و قبلیا رو بریز دور۰ این باعث میشه مریض گیج بشه و نگران بشه و دکتر هم نمیتونه برای همه کلاس درس بزاره که۰ یه جوری رفتار کردی که انگار اعتماد نداری به کارش۰

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
چقد ابکی بود داستانت

ممنونم، ولی اگر یک ثانیه جای من بودین اینو نمیگفتین، اون بچه ی توی شکمتون آرزوی خیلیاس پس انقدر راحت قضاوت نکنین

ببینعزیزم ادم ازاین چیزا به خفت و خواری نمیرسه که۰ من فهمیدم منظور دکتر چیه هرچند رفتارت زشت و بدور ...

من فقط پرسیدم امپول مینوبسین یا نه،که اگه جوابش نه هستش با مسئولیت خودم بنویسه، دکتری که حتی نمیپرسه دوره هات چند روزس آیا اصلا پریودت مرتبه یا نه بنظورتون خیلی تجویز منطقی میتونه بده؟

مرده شور هرچی آدم متکبر و از خود متشکر رو ببره که با دوزار پول هم خودشون رو گم کردن هم شرف و انسانیتشون رو ...

و همینطور مرده شور ببره اون مسئولینی رو که مسبب این وضعیتن که یک قشر بتونن اینجوری در حق مردم ظلم و اجحاف کنن و صدای اعتراضم به هیچ جا نرسه ... 

اگه انقدر قحطی پزشک نبود که این بنده خدا ناچار بشه چند ساعت راه تو جاده بره و چند ساعتم اونجا علافش کنن تا برسه به یه دکتر، اون بشر بی شخصیت هم به خودش اجازه چنین برخوردی رو نمیداد. همش هم از بی کفایتی هاست   

ممنونم، ولی اگر یک ثانیه جای من بودین اینو نمیگفتین، اون بچه ی توی شکمتون آرزوی خیلیاس پس انقدر راحت ...

عزیزم درکت میکنم من یه دونه بچه دارم برا دومی سه ساله تلاش میکنم انشالله خدا اول به شما بده 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .