2777
2789
کاش پول ویزیت پس میگرفتی میومدی بیرون. من خودم اهوازی هستم دکتر اینجا مالی نیستن.  کاش تهران یا ...

دکتر مهین نجفیان،  تازه اومدم بیرون منشی گفت پنجاه تومن دیگه بده بابت پول سونو، توی اتاق دکتر گفت بخواب سونوت کنم تعجب کردم، ده ثانیه بقران ده ثانیه دستگاشو گذاشت روی شکمم حتی تکونشم نداد، بعد گفت تخمدونات باید تقویت بشه، دقیقا همین حرفو به مریض قبلی که با من توی اتاق بودم گفت، من موندم مگه تخمدان دوتا نیس، پس چجوری گذاشت دستگاه رو وسط شکمم تکونشم نداد بعد از چند ثانیه اینو گفت، منم گفتم ببخشید کسی ازم نپرسید میخوای سونو بشی یا نه که میگین پنجاه تومن بده،من چهار تا سون‌و براتون اوردم که اخریش مال کمتر از یک ماه پیشه،

میشه برای مامان شدنم دعا کنی دوستم؟ ایشالا دلتون شاد بشه   
قربونت عزیزم     شرایطت هم که اوکیه خدا رو شکر. عکس رنگی انداختی تو این دو سال؟ من مشکلم ...

شوهرم ریلکسه میبینه من داغونم بنده خدا ارومم میکنه میدونه حالم دست خودم نیست، عکس ننداختم اتفاقا دوست داشتم امتحان کنم ولی دیگه میترسم بگم به دکتر دیشب اسم یه امپول اوردم حیثیتمو به باد داد جلو مردم بی انصاف، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درکت میکنم من یه دونه بچه دارم برا دومی سه ساله تلاش میکنم انشالله خدا اول به شما بده 

انشالله خدا اون یدونه رو عاقبت بخیر کنه و دومی به حق دعاهای نیمه شب خضرت زهرا هرچه سریع تر سلامت بغلتون بیاد

شوهرم ریلکسه میبینه من داغونم بنده خدا ارومم میکنه میدونه حالم دست خودم نیست، عکس ننداختم اتفاقا دوس ...

دیگه پیش این دیوونه نرو اصلا. پیش دکتر خودت برو که میگی خوب بوده. من خیلیا رو دیدم که تو سایت بلافاصله بعد عکس یا با فاصله یکی دو ماه باردار شدن. جای این همه قرص و امپول عوارض دار اول باید واست عکس مینوشتن که مطمئن بشن انسداد نداره مسیر رحم و لوله هات. حتما حتما بگو بنویسه و برو

مسافرت نرین پارک که می تونین برین پارک نزدیک خونتون یه پیک نیک خوب همونو برید مهم علاقه اس که شما به ...

درسته، التماس دعا نازنینم

دیگه پیش این دیوونه نرو اصلا. پیش دکتر خودت برو که میگی خوب بوده. من خیلیا رو دیدم که تو سایت بلافاص ...

نه دیگه پامو توی مطبش نمیذارم، درست میگید میشه بپرسم هرینه عکس رنگی چقدره

به جایی که میری بستگی داره. تو مراکز دولتی حدود 110-120 فکر کنم. جاهای خصوصی خب بیشتره.

این قیمت بدون دفترچه بیمست؟ چون من بیمه نیستم  

این قیمت بدون دفترچه بیمست؟ چون من بیمه نیستم    

شما که همسرت کارمنده چرا خب سهل انگاری کردی، برو اول بیمه ت رو راه بنداز. واسه همینه مخارج انقدر اذیتتون کرده. همه این ویزیتا با بیمه نصف میشه، اون مبلغی که کسر میکنن ارزشش رو داره.

والا من دفترچه بیمه داشتم نمیدونم تو قیمت تاثیر داشت یا نه، میخوای یه تاپیک بزن از بچه ها بپرس اگه کسی بدون دفترچه رفته قیمتا تو چه حدود بوده.

شما که همسرت کارمنده چرا خب سهل انگاری کردی، برو اول بیمه ت رو راه بنداز. واسه همینه مخارج انقدر اذی ...

اخه مدرسه گفت که بیمه میکنه بعد نکردن مام موندیم چکار کنیم، تا قبلش بیمه نیروهای مسلح داشتیم چون خدمت بود، اما الان موندیم، بهشم میگم میگه همش پنج تومن کم میکنن، راستم میگه با دفترچه سی و پنج تومنه ویزیت ازاد چهل تومن

اخه مدرسه گفت که بیمه میکنه بعد نکردن مام موندیم چکار کنیم، تا قبلش بیمه نیروهای مسلح داشتیم چون خدم ...

من با دفترچه میرم پیش متخصص 26 تومنه، آزاد باشه 36. بعد دارو هم هست دیگه. تو سونوها و ... . تو خیلی جاها به کار میاد. نمیدونم والا

من با دفترچه میرم پیش متخصص 26 تومنه، آزاد باشه 36. بعد دارو هم هست دیگه. تو سونوها و ... . تو خیلی ...

مبگه دفترچه تامین اجتماعی بخوام بگیرم باید ماهی دویستو خورده ایی از حفوقم کم کنن خیلی تحت فشار میشیم  چجوری مردم رو گذاشتن توی منگنه خدا ازشون نگذره با این‌وضع اقتصادمون

مبگه دفترچه تامین اجتماعی بخوام بگیرم باید ماهی دویستو خورده ایی از حفوقم کم کنن خیلی تحت فشار میشیم ...

بعید میدونم دویست باشه. یه روز خودت برو تامین اجتماعی شهرتون سوال کن. من تو فیش حقوقی شوهرم دیدم واسه جفتمون با بیمه تکمیلی به دویست نمیرسه، 180 میشه حدودا.

بعید میدونم دویست باشه. یه روز خودت برو تامین اجتماعی شهرتون سوال کن. من تو فیش حقوقی شوهرم دیدم واس ...

میپرسم ممنونم دوست نازنینم