2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

116 بازدید | 11 پست

خانما من دوشنبه هفته پیش قرص لونورژسترال ۱/۵خوردم اماهنوز بعدیک هفته پریودنشدم😭😭ممکنه باردارباشه..من  بلافاصله قرص رو خوردم‌‌..موعدمم یک هفته دیگ ست..قبلاهم خورده بودم سریک هفته پریودشدم اما الان نمیدونم چرا دیر شد...خیلی استرس دارم😭

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
بعضی اوقات پریود میشی بعضی اوقات هم نه سر تایم خودت میشی،بستگی داره به بدنت

راسته ک میگن قرص فقط یکبار درسال جواب صددرصد میده؟؟😭

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر موعدت پریود میشی

قرص اورژانسی فقط از بارداری جلوگیری میکنه ربطی به چرخه پریود نداره

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

نه قرص جواب میده ولی بیشتر از دوبار بخوری اینقدر مضره که دوراز جون انگار راه سرطان رو برای خودت باز کردی

خیر

چون قرص قویی هستش 

هورمونا رو ب هم میریزه

برا همین میگن سالی یه بار استفاده بشه

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
سر موعدت پریود میشیقرص اورژانسی فقط از بارداری جلوگیری میکنه ربطی به چرخه پریود نداره

اخه توگوگل بعدازیک هفته الی ده روز پریودی اتفاق میفته

اخه توگوگل بعدازیک هفته الی ده روز پریودی اتفاق میفته

گوگل فقط استرس ب ادم میده نگران نباش جانم

نه قرص جواب میده ولی بیشتر از دوبار بخوری اینقدر مضره که دوراز جون انگار راه سرطان رو برای خودت باز ...

واقعا😮‍💨چاره ای نداشتم اصلا شرایط بچه سوم رو ندارم..خیرسرم جلوگیریم هم با ک.ن.م هست ولی پاره شد!!

این باردومم بود که خوردم ان شاالله دیگ هیچوقت مجبور نشم

خیرچون قرص قویی هستش هورمونا رو ب هم میریزهبرا همین میگن سالی یه بار استفاده بشه

خیلی ممنونم❤️

خیلی مراقبت کن، واقعاااا ارزش سلامتی خیلی مهمتره

دقیقا😞

خیلی ممنونم لطف کردی