2777
2789
عنوان

۶ روزه بچه ام دنیا اومده هنوز بغلش نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 66 پست
من موقع  دخترم تجربه ی بدتر از این داشتم . و درکت میکنم تحمل کن

الان دخترت چطوره؟

دیگه بریدم. شوهرم دیروز داشت گریه میکررررد...

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
کسی هست بچه اش تو nicu بستری بوده باشه الان حالش خوب باشه؟

دختر من 10روز تو ان ای سی یو و ده روز تو بخش بستری بود . البته از روز هفتم ک قادر ب شیر خوردن شد خودم تو اتاق مادران میموندم و بهش شیر میدادم

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش خانمی. دوتا برادر زاده های منم مدت زیادی بستری بودن. اونجا جاش امنه و دکترا مراقبش هستن. جای ناراحتی ب خودت برس ک زود سر پا بشی و وقتی اومد دربست در اختیار نی نی باشی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

دوستم تو ان ای سیو کار میکنه.بچه خودش بعد زایمان  زردی گرفت سریع برد بستریش کرد

میگفت چون بچه کوچیکه اونجا همه نوع دستگاه پیشرفته دارن از خود ادم بیشتر میرسن بهش

پس شما هم نگران نباش.انشالله زود خوب بشه

الان دخترت چطوره؟ دیگه بریدم. شوهرم دیروز داشت گریه میکررررد...

الان چهار سالشه و داره از سر و کولم بالا میره خخخ . البته مشکل دختر من بدتر بوده ها . و ب همین دلیل تا شیش ماه دارو مصرف میکرد

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

عزيزم nicu بهترين و تميز ترين جاست براش.من وقتي ميرفتم پسرمو ببينم يه خانمي بود دخترش٧ ماهه دنيا اومده بود ٤٠ روز ميگذشت اندازه كف دست بود.خيلي مامانش با روحيه بود.بايد آرامش داشته باشي مشگلش خيلي عاديه زود زود خوب ميشه.برو پيج نيكدادو ببين روحيه ميگيري

وقتی از بیمارستان بیاریش اینقد ساکت و خوبه چکن تو بیمارستان رو اصول و قواعد بهش شیر دادن. سر وقت بیدار میشه سر وقت میخوابه. اینقدر خوبه ک نگوووو خیالت تخت

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من بچم33 هفته بدنیا اومد ده روز تو دستگاه بود شیرمو میدوشیدم با  سرنگ از تو دستگاه بدون اینکه بچمو بغل کنم بهش میدادم بعد ده روز بغلش کردم و بردم خونه باز هی زردی میگرفت و می بردیم بیمارستان بستریش میکردیم و باید از زیز مهتابی زیاد درش نمی اوردم اما بالاخره تموم شد و الان سه سالشه الحمدلله قبراق و سرحال

فقط باید صبر و انرژیت رو بالا ببری

روحیه ناراحتت واسه بچت خوب نیست

من ۳ سال پیش شرایط شما رو داشتم دخترم به محض دنیا اومدن ریه ش ورم کرد و اومد بالا سریع رفت بخش nicu

عفونت ریه شدید داشت و ۱۰ روز بعد مرخص شد 

تا یکسال هم مدام خس خس سینه داشت

بمن هم گفتن احتمالا اخر بارداری سرما خوردگی داشتی یا عفونت ادرادی

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد