2777
2789
عنوان

۶ روزه بچه ام دنیا اومده هنوز بغلش نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 66 پست
عزیزم اکسیژنم میگیره بچه ات ؟

نه اکسیژن نمیگیره. سرم‌ وصله بهش میگن چون نوزاده نمیتونیم داروی قوی بدیم. آنتی بیوتیک ضعیف با سرم بهش میزنن. چون ضعیفه دوره اش طولانیه

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
کسی هست بچه اش تو nicu بستری بوده باشه الان حالش خوب باشه؟

دختر منم 9 روز بیمارستان بود

دو ماه زود به دنیا اومد

الان باید ببینیش چه وروجکی شده, زلزله است

ایشالا نینی شما هم زودتر میاد خونه

میدونم چه حالی داری, واقعا واسه مادر سخته

ولی توصیه من و گوش کن

الان اونجا جاش خوبه و بهش میرسن, تو هم حسابی به خودت بذس و استراحت کن تا حسابی قوی بشی وتجدید قوا کنی, چون بارداری و زایمان کلی ازت نیذو گرفته, بچه داری هم بقیه توانت و میگیره

وقتی نینیت بیاد خونه تو باید قوی باشی و بهش برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم 9 روز بیمارستان بود دو ماه زود به دنیا اومد الان باید ببینیش چه وروجکی شده, زلزله است ای ...

یعنی نی نیتون چند هفته به دنیا اومد؟ چرا؟

خدایا شکرت که چقد بهم لطف داری شکرررر خدایا بچه های نی نی سایت هر کی مامان نشده این ماه دامنش سبز شه
بیمارستانم نیمه خصوصی بود. شبی ۶۰۰ هزینه بستریشه. بیمه تکمیلیم‌ نداریم. دلم واسه شوهرم میسوزه.   ...

اخی عزیزم واسه منم بچه درشت بودطبیعی نمیشد.سزاورژانسی شدم .هیچی نیست ایشالا