2777
2789
عنوان

۶ روزه بچه ام دنیا اومده هنوز بغلش نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 66 پست

پسر خواهر شوهرم منم به دنیا اومده بود گفتن عفونت ریه داره اونم یع هفته تو بخش نوزادان خابودندن ولی خوب شد والانم هیچ مشکلی نداره

این تیکر بچه ی که قرار بود تیر ماه بیاد بغلم اما برام نموند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بخش نوزادان از خود مادر بیشتر به بچه میرسن 

من اینقدر احساساتی و حساسم که اون ۱۰ روز فقط گریه میکردم بالای سر دخترم 

بعد ۵ روز میشد با سرنگ بهش شیر بدم البته فقط داخل دستگاه نه بیرون 

روزای سختی بود اما گذشت 

اینقدر گریه کرده بودم اشکام رفته بود زیر ال سی دی گوشیم .

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
عزیزم شما همونی هستی که گفتی مادرشوهرتم شمارومقصر این مشکل نی نی میدونه؟

آره عزیزم. گفت چون تو بارداریت پیاده روی نکردی و همش گرفتی خوابیدی بچه ات چاق شده و همین چاقی باعث مریضیش شده.

من با این حالم باید زخم زبون ایشونو هم تحمل کنم

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

عزیزم اوضاعتو کاملا درک میکنم خیلی شرایطت سخته، ولی مطمئن باش تو اولین نفری نیستی که این اتفاق برات افتاده هزاران بچه بخاطره مشکلای جورواجور تو ان ای سی یو بستری میشن و بعد از یه مدت سالم و سرحال میرن خونه

سعی کن به خودت مسلط باشی هر چند میدونم سخته

برای سلامتی نی نیت صلوات میفرستم

آره عزیزم. گفت چون تو بارداریت پیاده روی نکردی و همش گرفتی خوابیدی بچه ات چاق شده و همین چاقی باعث م ...

واقعا بی فکره انقد ناراحت شدم که پستت یادم مونده.من بچم ۲کیلو بدنیا اومد و بستری شد تنها کسی که تو دلموخالی نکرد شوهرم بود گفت زود بزرگش میکنیم غصه نخور. 

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤
کسی هست بچه اش تو nicu بستری بوده باشه الان حالش خوب باشه؟

خواهر من پسرش به دنیا اومد گفتن عفونت داره هیچ وقت هم نگفتن عفونت چی؟ اونا هم گفتن که شاید سرما خورده مادر درحالی که خواهرم سرما خوردکگی نداشت ده روز بستری بود توی بیمارستان بعد خوب شد مرخصش کردن الانم شش ماهشه خوبه خداروشکر البته دیگه به خاطر اون و یه سری مسائل دیگه بچه اش شیر خشکی شد.

آره عزیزم. گفت چون تو بارداریت پیاده روی نکردی و همش گرفتی خوابیدی بچه ات چاق شده و همین چاقی باعث م ...

این روزا میگذره انرژیتو جمع کن براروزی که میاری نی نی رو خونه سرحال باشی وبتونی بهش برسی غصه بخوری شیرت کم میشه شیرتو بدوش بزار جاش پرشه

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤
کسی هست بچه اش تو nicu بستری بوده باشه الان حالش خوب باشه؟

پسر خواهرم یه هفته بخاطر عفونت و زردی بستری بود، بعد یه هفته حالش خوب شد اومد خونه، صبور باش، خداروشکر کن من چی بگم که حسرت بغل کردن پسرم به دلم موند،بعد اینکه خوب شد بغلش میکنی