سلام خانما من یه هفته ای خونه نبودم و به خاطر بیماری مادرم رفتم شهرستان تا کمکش باشم شوهرمم تو این مدت اکثر وقتا سرکار بوده و یکی دوبار اومده خونه برای حمام و کارای دیگش..وقتی اومدم خونه یه لکه های عجیب روی دیوار و فرشا بود شبیه لکه خون هرچی به شوهرم اصرار کردم میگفت نمیدونم چیه ولی آخه کسی غیر از اون وارد خونه نشده بوده چطور میتونه نفهمه از وقتی اومدم اعصابم بهم ریخته اصلا فکرای خوبی به سرم نمیاد آخه چی میتونه باشن اینا بنظرتون ممکنه خون باشن؟
همه ی ما خانوما متاسفانه وقتی خونه رو ترک میکنیم و برمیگردیم یه وسواسی بهمون دست میده کاش مجبور نشیم ترک کنیم خونه رو وقتی شوهرخونست تا اینقد وسواس فکری نگیریم
[QUOTE=357612303]چیکار کنم دلم آروم دستتو بزن به دیوار با ناخنت خط بکش روش. خون باشه عین پودر میشه م ...
انگشت دستمو خیس کردم رو دیوار کشیدم قهوه ای شد بو نداشت وقتی پاک میکردم لکه زرد رنگی ازش موند ک هرکار کردم نرفت یه چیز جرم دار بود انگار چون بین شیارای کاغذ دیواری رو به سختی پاک کردم
تو ببر به یه ازمایشگاهی. از یکی ک اونجا سرتره یا کسی ک خون میگیره. بگو. من میخوام یه پارچه هست روش یه موادی ریخته اونو بدم ازمایش کنن ببینن چیه. کجا باید ببرم راهنماییت کن
احتمالا هیچ وقت نبینی. وقتی همه خوابند و خونه آرومه میان بیرون نیش میزنند. ظاهرا رنگ سفید دوست داره. خونه من اغلب خرابکاریهاشون روی دیوارها بود. بذار یه عکس برات بگیرم ببین. یه جا رو تمیز نکردم.