2777
2789
عنوان

چرا میگن خواهر شوهرها

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 25 پست

من خونه مادرم زیاد میرم همسرمم راضی و ناراحت نیست پارسال خواهرشوهرم با شوهرم بحث میکرده چرا زنت هرروز هرروز خانه مادرشه....درصورتیکه حتی اگ کار من اشتباه باشه بازم اون ن سرپیازه ن ته پیازه و بنظرت هدفش چیه اگ بهم ریختن زندگی داداشش نیست؟؟؟؟...همسرم آدم زن دوست و منطقیه و درست حسابیم از خجالت خواهره دراومده.....ولی اگ همسرمن مرد دهن بین بود میومد بامن دعوا میکرد منم دعوا میکردم باید زندگیم می‌ریخت بهم...اینه خواهر شوهر..البته ن همه 

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
من خونه مادرم زیاد میرم همسرمم راضی و ناراحت نیست پارسال خواهرشوهرم با شوهرم بحث میکرده چرا زنت هررو ...

خوب میگم اون مرد باید احمق باشه گوش کنه به کسیم ربطی ندارد هرکس چطور زندگی کنه یه نصیحتم از خواهرت بشنو شاید ناراحت بشی زیادم خونه مادرت نرو چون مرد به نبودنت عادت می‌کنه  حتی اگر راضی باشه بری من نمیشناسمت خواهرانه گفتم انشالله همیشه خوش باشی گلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما قلبت مهربونه

ی دوستی داشتم تو دوران دانشگاه می‌گفت میخوام ارشد دانشگاه آزاد بخونم ک بابام‌مجبور باشه هزینه منو بده نره خرج عروسی داداشم اینها بکنه داداشش اون موقع نامزد بود

عزیزم شما قلبت مهربونه ی دوستی داشتم تو دوران دانشگاه می‌گفت میخوام ارشد دانشگاه آزاد بخونم ک بابام‌ ...

عجب اون دختر حق داره اون پسرم حق داره  پدر مادر ساپورت کنم ولی قرار نیست بدجنس باشیم 

خوب میگم اون مرد باید احمق باشه گوش کنه به کسیم ربطی ندارد هرکس چطور زندگی کنه یه نصیحتم از خواهرت ب ...

مرسی قشنگم درسته حرفتو قبول دارم عزیزم ...بیشتر باشوهرم میرم خونه مادرم خودشم هست ...حرفت درسته...آره افرین مردی ک منطقی باشه حرف دیگران رو گوش نمیده ..مگه قدرت فکر نداره ...ولی خب ی عده بیفکر دهن بین هستن البته

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

خواهر شوهر من که یک حسود عقده ای روان پریشه با خودشم مشکل داره که برسه به من به لباس تن من حسادت می‌کنه به زندگی برادرش که صاحب خونه شده حسودی می‌کنه تو اوج خوب بودنمون سر چیزای چرت و پرت دعوا درست میکرد آخرم شوهرم کلا قیدشو زد الان هرچقدم میاد سمتمون به خاطر رفتارای آنرمالش شوهرم حتی باهاش حرفم نمیزنه چندساله از زندگیم کورش گم کرده

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار