2777
2789
عنوان

وقتی اومدم خونم همه جا لکه های شبیه به خون بود عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 20927 بازدید | 283 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن نیستم ولی یه چراغ قوههایی هستن برای خشک کردن لاکژل. فک کنم اشعه ماورای بنفشه مطمئن نیستم. اینو بخر بعد تو تاریکی محض اینو بیابون رو لکه‌ها.  اگه رنگش آبی شد یعنی خونه

عزیزم ینی شخصی اومده خونه؟آخه ما تو این شهر کسی رو نداریم

هر احتمالی هست.اصلا ممکنه خون نباشه.شاید شربت یا دلستری درش باز شده گازش پاشیده

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

هر احتمالی هست.اصلا ممکنه خون نباشه.شاید شربت یا دلستری درش باز شده گازش پاشیده

نظرات بعضی کاربرا رو خوندم وحشت تو وجودم افتاد نمیدونم چطوری بفهمم چی پشت پرده اس حس میکنم خیلی ناتوانم

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))
ازش بپرس انار دون کرده؟مام وقتی انار دون میکنیم همه جا میپاچه ولی قرمز نیست صورتیه پررنگه وقتی میمون ...

چشم عزیزم میپرسم ولی میدونم چون میخاد هی نپرسم ازش سریع میگه آره اناره 

من نمیتونم بهش اعتماد کنم

نظامی

چرا داستان جنایی شد  بد به دلت راه نده. اومد خونه. با ملایمت حرف بزن عاشقانه رفتار کن  بعدش بگو اینارو هرچی پاک میکنم پاک نمیشن مثلا. با وایتکس بشورم  بگو. میترسم چیز نجسی باشه. اینطوری اونم اروم میشه. حرف میزنه دیگ  اگ گفت نه بابا نجس چیه حتما غذایی چیزیه نگران نبااش  با سیاست رفتار کن 

ازش بپرس انار دون کرده؟مام وقتی انار دون میکنیم همه جا میپاچه ولی قرمز نیست صورتیه پررنگه وقتی میمون ...

عزیزم لکه های روی فرش رو ک دیدم کامل تو عمق فرش نرفته و سطحیه اگه خون بود به عمق فرش نفوذ میکرد درسته؟