2777
2789
عنوان

وقتی اومدم خونم همه جا لکه های شبیه به خون بود عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 20926 بازدید | 283 پست
الان که فصل انار نیس همه میگن درضمن اسی جواب نداده که اصلا انار داشتن یا نه یا حتی پوستشو پیدا کرده ...

پاییز فصله اناره 😐

و اینکه پرسیدیم اسی گف انار نداشتن

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻

چیکار کنم دلم آروم بشه حداقل همین امشب ک بتونم بخوابم؟😔

ببر ی تکه از چیزی ک خون مالیده بهش و آزمایشگاه 

بگو میخام بفهمم این چیه روی این 

چ ترکیبیه 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگشت دستمو خیس کردم رو دیوار کشیدم قهوه ای شد بو نداشت وقتی پاک میکردم لکه زرد رنگی ازش موند ک هرکا ...

این که میگی لک زد می موند پس تو ترکیبش روغن بوده احتمال زیاد لک غذاست 

مردها خیلی بی توجه هستن شک نکن غذا از دستش ول شده اینم متوجه نشده 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

ب همسرت از نظر اعتیاد یا دزدی مگه شک داری ؟؟؟؟؟  با کسی دشمنی نداره؟؟؟؟؟؟ شاید کسی رو آورد خونه با چاقو قتل کرده باشه برا طلایی پولی

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

ب همسرت از نظر اعتیاد یا دزدی مگه شک داری ؟؟؟؟؟ با کسی دشمنی نداره؟؟؟؟؟؟ شاید کسی رو آورد خونه با چ ...

😂😂چرا پیاز داغشو زیاد میکنید بابا خون اینجوری نمیشه رو دیوار این معلوم ماژیکی چیزیه بچش انجام داده

اسی من فردا رفتم خونه بابام برات عکس میدم دست خواهرم به شدت برید وقتی خون ریخت رو موکت ها هر کاری کردیم پاک نشد و به همین شکل لک مونده که قالی شویی گفت پنجم میایم کل موکت خونه رو در میاریم می‌بریم باید با مواد شسته بشه که این لک خون بره 

اسی نمی خوام نگرانت کنم ولی یه همچنین اتفاقی اوایل ازدواج خواهرمنم افتاده بود

رودیواروتخت خونه شون انگارباسرنگ رنگ قرمز پاشیدی

دقیقامثل این لک توخونه ت سمت حمام شونم بود

اون موقع ها خواهرشوهر خواهرم کلیدخونه شونوداشت وشوهرابجیم همه تقصیرهاروانداخت گردن خواهرش... 

الان مانمیدونیماون موقع هاواقعاکارخواهرش بوداین داستانایانه ولی هرچی که بودشوهرابجیم بشدت خائن ودروغگوبود وخواهرمنم دیواراعتمادش بلندبود... 

اونم موقعیت شغلیش جوری بودکه به هرکس میگفتی باورش نمیشدکه خائن... 

بنظرمن وتجربه ی شخصیم شمانمیتوونی الان همسرتوقضاوت کنی فقط بایدصبرکنی شایدهمه ایناتوهم باشه

سعی کن باخودهمسرت شهرتونم بری وتنهانری بگذارچیزیم بودزودبفهمی... کندوکاونکن نقطه ضعف نشون نده و بگذارهمهچیزمث سابق جلوه کنه ونامحسوس پیگیرشو

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید