2777
2789
عنوان

وقتی اومدم خونم همه جا لکه های شبیه به خون بود عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 20930 بازدید | 283 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اسی فکر کنم شوهرشو بشناسهاگه مرد خوبیه این شک کردنا اشتباهه

همه خوبام گندشون در میاد

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
شبیه خون نیست خون خشک بشه رنگش یه حالتی مثل قهوه ای میشه دست بزن ببین حالت چسبندگی داره یا نه ممکنه ...

پس خون نیست عزیزم نگران نباشم بخدا دلم آشوبه

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))
زیر فرش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟جن؟؟؟؟؟؟ جیندا؟؟؟؟؟

انار زیر فرش؟🫠🤌

نمد ولی خب صددرصد اتفاقی افتاده 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اخه یا یبار خونه نبودیم😂برگشتیم دیدیم فتنه خانوم تو خونمونه یه مس داخل ظرف دارع خونه رو آبپاشی میکن ...

خب اصلا باشه بلاخره رنگ نداره که نهایت یه رنگ ملایم آبی یا مشکی اونم بخاطر جوهرش

برو شوهرت رو به عنوان مجرم به اگاهی معرفی کنیه اب البالویی اناری چیزیه دیگههههشاید خورشت باشه اصلا

خب اگه همچین چیزایی ریخته باشه چرا اعتراف نمیکنه، اینا که چیزی نیست که نیاز به پنهان کردن داشته باشه  

امضا ندارم اثر انگشت زدم
به شوهرت شک نکن مگه اومذه گردن کسیو زده تو خونه فقط برای اینکه خیالت راحت شه یه تیکه جدا کن ببر آزما ...

آخه مگه آزمایشگاه بیکارن...

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد
پس خون نیست عزیزم نگران نباشم بخدا دلم آشوبه

بابا خو برو ازش بپرس

بگو اناری چیزی نخوردی؟😂

ولی راست میگن خون نیست خون اینشکلی نمیشه

خودتو اذیت نکن 

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره