2777
2789
عنوان

وقتی اومدم خونم همه جا لکه های شبیه به خون بود عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 20926 بازدید | 283 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم دلم آروم بشه حداقل همین امشب ک بتونم بخوابم؟😔

نگران نباش انشاالله چیزی نیست همسرت باهات صداقت نداره که بهش اعتماد نداری؟

همه ی ما خانوما متاسفانه وقتی خونه رو ترک میکنیم و برمیگردیم یه وسواسی بهمون دست میده کاش مجبور نشیم ترک کنیم خونه رو وقتی شوهرخونست تا اینقد وسواس فکری نگیریم

[QUOTE=357612303]چیکار کنم دلم آروم دستتو بزن به دیوار با ناخنت خط بکش روش. خون باشه عین پودر میشه م ...

انگشت دستمو خیس کردم رو دیوار کشیدم قهوه ای شد بو نداشت وقتی پاک میکردم لکه زرد رنگی ازش موند ک هرکار کردم نرفت یه چیز جرم دار بود انگار چون بین شیارای کاغذ دیواری رو به سختی پاک کردم

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))
انگشت دستمو خیس کردم رو دیوار کشیدم قهوه ای شد بو نداشت وقتی پاک میکردم لکه زرد رنگی ازش موند ک هرکا ...

خون نیست ولی مواد غذایی هم اینجوری نمیشه  والا گیج شدم  کاش بتونی. فردا ببری ازمایش 

چه آزمایشگاهی سرچ کنم تا آدرس پیدا کنم؟

تو ببر به یه ازمایشگاهی. از یکی ک اونجا سرتره  یا کسی ک خون میگیره. بگو. من میخوام یه پارچه هست روش یه موادی ریخته اونو بدم ازمایش کنن ببینن چیه. کجا باید ببرم راهنماییت کن 

میدونم ساس چطوریه ولی تابحال تو خونه ندیدم

احتمالا هیچ وقت نبینی. وقتی همه خوابند و خونه آرومه میان بیرون نیش میزنند. ظاهرا رنگ سفید دوست داره. خونه من اغلب خرابکاریهاشون روی دیوارها بود. بذار یه عکس برات بگیرم ببین. یه جا رو تمیز نکردم.