2777
2789
عنوان

دمنوش دارچین و زنجبیل برای لاغری

963 بازدید | 9 پست

بچه ها من چند روز هست قبل خواب یه لیوان از این دمنوش میخورم ویه لیوان هم به همسرم میدم میخوره واقعا تاثیر داره؟ ۶۶ کیلو وزنمه تقریبا ۱۶۰ قدم 

دارچین و زنجبیل کمک میکنه متابولیسم بره بالا ولی به تنهایی لاغر کننده نیست کنارش رژیم بگیر و ورزش کن

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارچین و زنجبیل کمک میکنه متابولیسم بره بالا ولی به تنهایی لاغر کننده نیست کنارش رژیم بگیر و ورزش کن

ورزش که فقط پیاده روی میکنم اونم دو روز درمیون یا هر روز و رژیم هم کم خوری رو شروع کردم

ورزش که فقط پیاده روی میکنم اونم دو روز درمیون یا هر روز و رژیم هم کم خوری رو شروع کردم

پس موفق میشی

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

والا من دوست دارم بدونم

من میخوام بدون والا ند روز پیش میخوندم تو نی نی سایت که گفته بودن خوب لاغر شدن دیگه نمیدونم البته اونا در روز چند بار از این دمنوش میخوردن ولی من به خاطر کم کاری تیروئیدم یه بار یا نهایت دوبار میخورم

پس موفق میشی

امیدوارم من تا چند وقت قبل خوب وزن کم میکردم حتی با یک شب شلم نخوردن ولی چند ماهی میشه اصلا وزنم پایین نمیاد در واقع قبلا اصلا رژیم برام معنی نداشت ولی این جند ماه استپ وزنی کردم

امیدوارم من تا چند وقت قبل خوب وزن کم میکردم حتی با یک شب شلم نخوردن ولی چند ماهی میشه اصلا وزنم پای ...

وقتی مدت طولانی رژیم ثابت بگیری وزن استپ میکنه منم دچارش شدم

بدنت شک میخواد البته نمیدونم چجوری با یه کاربلد مشورت کن