2777
2789
عنوان

امشب خونمون جنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 10802 بازدید | 151 پست
اخه خودمم همیشه اخر شبا گشنم میشه درکش میکنم گشنش میشه خب چیکار کنه؟🤔

اگه شامپو درست میخوره و فاصله شام و خواب زیاده پس تقصیر بچه نیست

اما بچه ای که موقع شام بیخیال و دلش به آخرشب گرمه باید تغییرش داد

گروه قرمز❤️ وزن 
نمی‌دونم.گفتم تربیتش کنم.من خر آخه الان وقت تربیت بود.میدونم مقصرم🌹

🫂🫂بیا بغلم توام خسته بودی، گاهی وقتا پیش میاد آدم کلافه است یا یهو از کوره در میره، ولی ب خودت قول بده روش تربیتت و عوض کنی، اصلا چرا باید از چیزی بترسه این راهکار درست نیست، همه اینا تو ذهنش میمونه، میترسه یه موقع شوکه میشه 

ببر‌ مشاور یا راهکار دیگه ای پیدا کن، برای اینجور مواقع‌ خوراکی سالم همراهت داشته باش ، سعی کن سر لج نندازیش ک کم کم رفتار درست و یاد بگیره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا فکر شو بکن گشنت بشه و قدت ب یخچال نرسه یک یزید با سوزن بهت حمله کنه😑

واییی یزیدو گفتی پاره شدمااا 

فک کن یزیدو با سوزن تصور کردم 

بجا شمشیر😂😂😂

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

می‌دونم چه غلطی کردم.خاک تو سرم.😭

دور از جون 

تجربه شد برات ما همه مادرا خیلی اوقات اشتباه می کنیم ولی خوب عزیزم تجربه ی خودم رو بهت میگم هيچوقت جلو دیگران بچه ت رو تربیت نکن بذار وقتی خودتون شدید باهاش صحبت کن و اگه تکرار کرد دوباره تو جمع وقتی که تنها شدید جریمه ش کن مثلا گوشی بهش نده یا پارک نبرش یا تلوزیون نبینه

از این تاپیک تعجب کردم،من ۲۹ سالمه اما همیشه بعد از نهار و شام سریع گشنم میشه و چیزی میخورم فکر نمیک ...

این همه فحش و حرف بهش زدن چیزی نگفته اما من گفتم خانم نامحترم بهش برخورده...دیگه بقیشو بدون...

بیاین باهم مهربون باشیم

خانما هر دل سوزی بی جایی تربیت نیست.

اونایی ک از شوهر و قوم شوهر گله دارن

ک مادر شوهرم نتونسته بچه درست تربیت کنه

فکر نکنه مادرشوهر کار خاصی کرده..

همین ک ندونی بچت رو چه جروی باید تربیت کنی

و رفتارهای غلط رو به اسم مادری و دلسوزی در بچه نهادینه کنی

میشه همون عروس ‌داماد اینده ک مشکل داره.

افتخار نکنید ک بچمون گشنه میشه ماهم بهش غذا میدیم.

وقت خواب

تایم خوراکی و غذا نیست.

این بعدا تعمیم پیدا میکنه به همه چی و در همه زمینه ها بسط داده میشه

💕

🫂🫂بیا بغلم توام خسته بودی، گاهی وقتا پیش میاد آدم کلافه است یا یهو از کوره در میره، ولی ب خودت قول ...

روحم خستس.شوهرم نمیاد خونه.کاش میرفتم خونمون.ولی واقعا دخترم حقش نبود ی قهر براش بس بود.من ناراحتم چرا بدون آشتی خوابی.اخه همیشه هر کار کنه آشتی میکنیم بعد میخوابه

میشه برا بچم دعا کنی....
عصبی شواخم کنحتی تهدیددلی سوزن و شکنجه نهههههه.داستان اینه!

عصبانی میشم اخم میکنم محروم کردن از چیزاییکه دوست داره جایزه وتشویق هیچکدوم جوابگو نیست حتی پسر من مرتب مشاوره میره تا تو تربیتش به مشکل برنخورم توامکانات عالی وکامل هم داره زندگی میکنه ولی بازم خیلی مشکل دارم باهاش نمیزنمش توهین نمیکنم بهش اصلا ولی خیلی زیاد عصبیم میکنه بشدت لجباز شده به خودم کاملا حق میدم که اون لحظه تنبیه بدنی انجام بدم ولی بازم تحمل میکنم وفقط خودخوری میکنم

🫂🫂بیا بغلم توام خسته بودی، گاهی وقتا پیش میاد آدم کلافه است یا یهو از کوره در میره، ولی ب خودت قول ...

گمونم یکی دو بار دیگه کامنتهای شما رو زیر تاپیک بقیه دیده بودم. برام خوشایند هستین ☺️

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
روحم خستس.شوهرم نمیاد خونه.کاش میرفتم خونمون.ولی واقعا دخترم حقش نبود ی قهر براش بس بود.من ناراحتم چ ...

دیگه پیش اومده و تموم‌شده رفته خودت و اذیت نکن، استراحت کن فردا باهاش آشتی کن و بهش توضیح بده که خسته بودی و....دیگه غصه نخور

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫