2777
2789
عنوان

امشب خونمون جنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 10825 بازدید | 151 پست
بیشعور تویی.سوزن فقط واسه ترس بود.فرو نکردم.

❤️عزیزم خب همیشه یه چیزی هله حوله براش بزار تو خونه یا اگه جایی میری یه کیکی با شیر بزار تو کیفت یا بیسکویت رژیمی همیشه تو کیفت داشته باش اگه گرسنه شد بده بخوره 

دیگه جنگ راه انداختن نداره که❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جلوی دیگران وقت تزبیت بچه نیست. این خیلی اشتباهه. و اینکه پسر من هم دقیقا همینطوره و الان یکماهه میره مدرسه بشدددت شیطون حرف گوش نکن و عجیب شده. از دستش تو دسشویی گریه میکنماااا ولی نمیزنمش، البته خودش عصبی بشه خنج میزنن رو دستم ولی من شاید یکی بزنم پشت دستش. سوزن خیییلی بده حتی اگه نزنی بدآموزی بدی داره. فردا همینکارو واقعا انجام میده. خیلی خطرناکه. سعی کن قوی باشی، مامان بودن خیلی سخته، تازه من یه هفت ماهه ام دارم. بزرگه شیطون و اذیت کن کوچیکه هم وابسته، یه وضعی😵‍💫🥲😅🤣

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

سوزن واسه ترسشه.محکم فرو نکردن روی پوست فقط.بخدا گفتم خودت برو بخور آخه لگد میزد و حرف بد

بالاخره ک ب بدنش میخوره دردش میاد حتما ک نباید فروکنی ب تنش، این چه راهکاریه اخه؟حالا چی میشد یه لقمه غذا واسش میاوردی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه چی حق دارن بچتهه هرجوری دلت بخواد باش رفتار می‌کنی آخه آدم نصف شب به دخترش میگه برو

اتفاقا کسی حق نداره با بچه ش هر جور ک‌ میخواد رفتار کنه

اونم اینچنین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دلیل رفتارهای دخترتون این هست 

که توی ارتباط باهاش تعادل ندارید 

بیش از حد لوسش می کنید 

بعد دیگه نمی تونید کنترلش کنید 

پرخاشگر و پر توقع و عصبی میشن 

دو روز دیگه هم که بزرگتر شد 

اصلا نمی تونید کنترلش کنید 

طبیعیه، چون شما مادرید اما بعدا که در جامعه دچار مشکل بشه و نتونه عواقب کارشو بپذیره قطعا بیشتر غصه ...

اخه خودمم همیشه اخر شبا گشنم میشه درکش میکنم گشنش میشه خب چیکار کنه؟🤔 

خدایا شکرت

بجز سوزن از هیچی نمیترسه.خودمم بخدا عذاب وجدان دارم.دیوونم کرده هیچی بحرف نمیکنه

شما نحوه تربیت کردنت مشکل داره. سوزن زدن یعنی چی؟

اولا روانشناس کودک برو. دوما تنبیه بچه اینه مجبورش کنی تو جایی که ببینیش، رو صندلی بشینه. اونم نهایت 5دقیقه نه تو اتاق تنها، 

الانم سن لجبازی شه

بالاخره ک ب بدنش میخوره دردش میاد حتما ک نباید فروکنی ب تنش، این چه راهکاریه اخه؟حالا چی میشد یه لقم ...

نمی‌دونم.گفتم تربیتش کنم.من خر آخه الان وقت تربیت بود.میدونم مقصرم🌹

میشه برا بچم دعا کنی....
حالا فکر شو بکن گشنت بشه و قدت ب یخچال نرسه یک یزید با سوزن بهت حمله کنه😑

😭

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
کسی که جلو بقیه با بچه ش یا شوهرش یا هر کسی دعوا کنه نباید توقعی جز این داشته باشه

من تجربه بچه داری ندارم ولی فک میکنم بزرگترین باگ در تربیت بچه همین دخالت اطرافیانه 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺