2777
2789
عنوان

امشب خونمون جنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 10825 بازدید | 151 پست
خانم نامحترم منم دخترم ۶سالشه و مثل دختر شما تو سن رشده و بعد ناهار و شام گشنه میشه ...نهایت چیزی نی ...

خانم نامحترم بله شما درست میگی.من تو اوج عصبانیت بودم

میشه برا بچم دعا کنی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید حرفتون درست باشه و بچه اصلاح بشه ولی من یکی اصلا دلم نمیاد بذارم‌گشنه بخوابه.مثلا یبار که پیش ب ...

طبیعیه، چون شما مادرید اما بعدا که در جامعه دچار مشکل بشه و نتونه عواقب کارشو بپذیره قطعا بیشتر غصه میخورید

گروه قرمز❤️ وزن 
خانم نامحترم منم دخترم ۶سالشه و مثل دختر شما تو سن رشده و بعد ناهار و شام گشنه میشه ...نهایت چیزی نی ...

دختر منم ۶ سالشه بعد غذا میگه گشنمه.من یه کشو واسش مخصوص گذاشتم میره خوراکی برمیداره

فک کنم مال سنشونه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دقیقن میدونم چی میگی آدم که میخواد بخوابه جیشون میگی ه آب نیخوان دلشون درد میگیره گشنشون میشه بعد که کاری کردن خواب از سرت بپره خودشون تخت میخوابن هزار بار بیشتر برام پیش اومده خیلی اذیت کننده ست ...

ولی تو رفتار خوب  با بچه سوره انعام خیلی تاثیر داره

خیلی احمقی سوزن اخه؟ نترسیدی بچه از ترس یهو شوک بشه لکنت بگیره یا ترس بمونه باهاش؟

شما مادری نمیدونی معده بچه ها کوچیکه کوهان ندارن ممکنه ۵ وعده غذا بخورن 

جا کولی بازی پامیشدی به بچه غذا میدادی چیت میشد؟

پدرمادرتم حق داشتن 

مگه جنگه چقدر بی رحمید مادر نمیشدید خب وقتی نمیتونید سرویس بدید حالا اگه پسر بود از ککونش میخورید

حرفت درسته ولی لحنت خیلی زشته 

ای کاش کسایی مثل تو هم که اینقدر بی ادبن و پسر رو خار چشم میبینن هیچ وقت مادر نشن😏

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
همه گیردادم به رفتار بچه خب اون بچسس رفتار خانوادت مخصوصا پدرت خیلی بدتر بود من از اینجا خیلی ناراحت ...

منم میخواستم برم چون بیرونم کردن.ولی حق دارن طاقت دیدنشو نداشتن

میشه برا بچم دعا کنی....

توروخدا هوای بچه هاتون رو داشته باشید آخه چرا ماها همه باید از خانواده هامون فراری باشیم؟ این کارا رو میکنید بچتون ازتون رانده و فراری میشه نمونه اش خودم دیگههه. همش رانده و فراری. چرا یه محیط آرامی برای بچه هاتون درست نمی‌کنید . اون بچه سنی نداره از الان بخواد با ترس بزرگ بشه توروخدا دیگه سوزن استفاده نکن. چرا کاری میکنید بچه هاتون بهتون اعتماد نکنن شما رو دشمن اصلیشون بدونن 

حس میکنم دخترت دچار چند تربیتی شده مادرت خیلی اشتباه کرد دخالت کرد اونم با حالت جنگ و دعوا میتونست ن ...

کسی که جلو بقیه با بچه ش یا شوهرش یا هر کسی دعوا کنه نباید توقعی جز این داشته باشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بخدا داغونم.ولی خب خیلی حریم میده.انقد که من باهاش خوبم حداقل ی ذره ی ذره به یکی از حرفام اهمیت بده ...

عزیزم هنوز دیر نشده

فقط این حرف منو یادت باشه

محبت  محبت محبت از ته دل ،دنیا رو عوض میکنه

چه برسه به دل ‌پاک بچه ها که عین آینه  پاک و زلالند

از این تاپیک تعجب کردم،من ۲۹ سالمه اما همیشه بعد از نهار و شام سریع گشنم میشه و چیزی میخورم 

فکر نمیکردم این برای بقیه چیز عجیبی هست!!!