2777
2789
عنوان

امشب خونمون جنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 10825 بازدید | 151 پست
اینکارا بچه رو ادب نمیکنه، عصبی میکنهمامان و بابام حق دارن، تنبیه بدنی بدهمنم اگه پسرمو‌کتک بزنم مام ...

وای خدا حفظ کنه پدر و مادرت رو 

من یادمه چقدر از پدرم حرف خوردم واسه پسر بزرگم 

می گفت تو هر روز باید برا بچه م اسپند دود کنی یا وقتی تازه راه افتاده بود تا تو جمع می خواست راه بره منو دعوا میکرد میگفت برو بچه ت رو بگیر میترسید چشم بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووووف چه خبرررره حالا اینجا پر شد از مامانای مهربوووونی که تا حالا به بچه تو هم نگفتن🫥😕😏

حالا بچه اس دیگه سرتق شده اینم خسته بوده خواسته به تشری بزنه... هنوز الحمدالله بچه زنده اس... دو رپز دیگه هم بزرگ میشه یادش میره... چرا قیامت کردید.... عهههههه 

خودتون رو بگید که بچه هاتون ازتون فرارین... 

مادر هم حق داره بچه رو تنبیه کنه به شیوه ی خودت

عزیزم وجدانت ناراحت نباشه ... از دلش در بیار و بهش سر فرصت بیشتر آموزش بده 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من تجربه بچه داری ندارم ولی فک میکنم بزرگترین باگ در تربیت بچه همین دخالت اطرافیانه

ببین مثلا داری به دخترت میگی عزیزم نمیتونی بری تو کوچه با بچه ها بازی کنی خطرناکه

یهو پدر یا مادر بزرگ بر میگرده میگه نه بذار بره مگه چی میشه و...

این میشه دخالت 

یه موقع هم هست بچه رو کتک میزنی شکنجه میکنی بچه داره نابود میشه 

اطرافیان یا پدر مادر میان سریع بچه رو نجات میدن و تو رو سرزنش میکن اینجا میشه حق👌

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اوووووف چه خبرررره حالا اینجا پر شد از مامانای مهربوووونی که تا حالا به بچه تو هم نگفتن🫥😕😏حالا بچ ...

خونه خوبیم.تو جایی همیشه اینجور میشه.تقصیر کنه فک میکنم خونی میخام تربیت کنم اونم پشت داره جایی و اینکه شرایط کلا فرق میکنه

میشه برا بچم دعا کنی....
خودم پسر دارم خار چشم 😁نکنه توام‌میخوام منو سوزن سوزن کنی ؟

نه والا فقط حرصم میگیره تو نی نی سایت فقط دختر دختر میکنن 

از نظر اونا دختر تاج سر و پسر ک‌‌...ن هستش😒😒 

هر بچه ای نعمت خداست و عزیز دل پدر و مادر 

اونی که بین دختر و پسر فرق میذاره ابلهه و اون دنیا باید جواب خدا رو بده 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

دایه های دلسوزتر از مادر گرامی عرض کنم خدمتتون پسرمن ۱۰سالشه شام خوردیم هنوز میز شام رو کامل جمع نکرده بودم گفت گشنمه درصورتبکه سرشام بهش گفتم قشنگ غذاتو بخور چنددقیقه بعد نگی گشنمه وابنکه کار هر روزشه غذا پایین نرفته میگه گشنمه میوه وآجیل وتنقلات هم همیشه دم دستش میزارم وبه اونا قانع نیست اونارم میل میکنه ومیگه غذا میخوام وبه لطف آقا درماکروفر بنده همیشه بازه چون هر یک ساعت یکبار مجبورم غذا گرم کنم آیا اعصاب من مادر ازجنس فولاده؟آیا حق ندارم‌عصبی بشم؟استارتر هم واکنشس تند بوده لازم به سوزن زدن نبوده ولی من عصبانیتش رو کامل درک مبکنم وبهش حق میدم

اخه خودمم همیشه اخر شبا گشنم میشه درکش میکنم گشنش میشه خب چیکار کنه؟🤔

بین‌بین. حد وسط رو باید گرفت.

اگه بچه غذاشو خورده و بعد میگه گشنه‌مه، باید داد. اگه عادت به لوس‌بازی داره و هر چیزیو میگه نمی‌خورم، نمی‌خورم، بد نیست یه کم محکم بودن.

من به دخترم میگم مامان جون اشکال نداره اگه نمی‌تونی بخوری، فقط تا صبح، موقع صبحونه گشنه‌ت نمیشه؟ به خدا قسم تا اینو میگم، میاد میخوره. میدونه واقعا دیگه خبری نیست.

یا اگه غذایی رو دوست نداره، میگم منم بعضی غذاها رو دوست ندارم، ولی میخورم. با تشر هم نمیگم. خونسرد خونسرد. و همیشه جواب میگیرم.

استارتر شما هم مداوم این کار رو بکن، نتیجه‌شو میبینی. بدون دعوا، بدون خشونت، بدون حرص خوردن. اما اگه دخترت غذاشو خورده و بازم گشنشه، خب گشنشه طفلک. بهش غذا بده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اوووووف چه خبرررره حالا اینجا پر شد از مامانای مهربوووونی که تا حالا به بچه تو هم نگفتن🫥😕😏حالا بچ ...

وااا.چرا فک میکنی همه مث یزید هستن! 

خب الان مشکل مال استارتره داریم کمکش میکنیم

بیاییم بگیم عصبی بودی حق داشتی؟ 

دفعه بعد میله داغ فرو کن تو دستش! چون مادرشی!

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دایه های دلسوزتر از مادر گرامی عرض کنم خدمتتون پسرمن ۱۰سالشه شام خوردیم هنوز میز شام رو کامل جمع نکر ...

عصبی شو

اخم کن

حتی تهدید

دلی سوزن و شکنجه نهههههه.داستان اینه!

واقعا شما حتی تو اینجا هم کسی چیزی میگه ناراحت میشی و عصبی تعادل داشته باش بچتو توسری خور بار نیار یه مامان پایه باش براش که در آینده نترسه بهت رازشو بگه

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖