2777
2789
عنوان

امشب خونمون جنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 10828 بازدید | 151 پست
کدم مشاور‌گفته بچه رو نیارید؟😅 پس چرا زفتن درس خوندن زحمت کشیدن

بچه نیارید؟؟؟؟ من اینو نوشتم؟؟؟

میگن آخرشم برای سن حدود ۴ سال به بالا غذا نیارید

گروه قرمز❤️ وزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه ها معده شون ،کوچیک هست و زود بزود،گشنشون میشه من همیشه بچه هام کوچیک بودن ،آجیل خشک و تن ...

بخدا داغونم.ولی خب خیلی حریم میده.انقد که من باهاش خوبم حداقل ی ذره ی ذره به یکی از حرفام اهمیت بده خب.انگار منو باباش خریدم و اون داره میتازونه

میشه برا بچم دعا کنی....

شاید تو بهتر صلاح بچتو بدونی

ولی پدر مادرت اون لحظه دیدن نمیتونستن کاری نکنن چیزی نگن من خودم وقتی خواهرم بچه هاشو دعوا میکنه انقد بهم میریزم حتی گریه میکنم نمیتونم طاقت بیارم ببینم میرم یه چیزی میگم  ممکنه کارم درست نباشه چون بالاخره مادر بهتر میدونه و میشناسه بچشو ولی دست خودم نیس

توام به دل نگیر نوه ها خیلی عزیزن برای خانواده

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

خانم نامحترم منم دخترم ۶سالشه و مثل دختر شما تو سن رشده و بعد ناهار و شام گشنه میشه ...نهایت چیزی نیست با نون خالی دهنشو میبندم اما سوزن زدن و حتی کتک زدن کار درستی نیس...مگه اون پناهی جز تو داره؟؟؟بخاطر کار و حرف زشت هم اگه باهاش حرف بزنی و نهایت بترسونیش بهتره تا بزنی ...اونم با سووووزن !!!

بیاین باهم مهربون باشیم
عزیزم بچه ها معده شون ،کوچیک هست و زود بزود،گشنشون میشه من همیشه بچه هام کوچیک بودن ،آجیل خشک و تن ...

افرین منم اتفاقا همیشه کیک بادوم زمینی گردو بادوم میوه و اینجور چیزا توی خونه میذارم برای اینجور مواقع.راضی ام هستم اذیتم نمیشم اصلا

ولی بخوای غذا داغ کنی یکم برا نسلِ ماها تنبلیه😂

خدایا شکرت

حق داشتی عصبی بشیا دوتا می‌زدی پشتش ولی سوزن چرا 

مامانت از این عصبی شده سوزن خیلی بده خدایی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

حق داری.لگد زد حرف زشت زدم دیوونه شدم

خب عزیزم بچه گفته گشنمه شما بهش رسیدگی نکردی عصبی شده 

خواسته ای نامعقولی هم نبوده سر چیزایی کوچک با بچه ات لج نکن گلم بچه ات عصبی بار میاد 

و هیچ وقتم با سوزن به بچه نزن همیشه تو خاطرش میمونه به تلخی

دعواتو بردی خونه مردم ؟ حالا این همه شبا خورده یه امشبم میخورد به جایی بر نمیخورد که 

جلو مادر پدرت دعپا و تلخی راه انداختی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همیشه سوزنو فقط نشونش میدم.ایندفه زدم 😭

عزیزم،مگه آخر شب یا بعد شام چیزی خوردن غیر طبیعیه؟

من ۲۹ سالمه،متاهلم،شام ک میخورم عادت دارم چند دقیقه بعدش خوراکی بخورم،قبلش هم همینطور،کلا در طول روز میان وعده هام خیلی زیاد هستن

حالا اون ک بچس دیگه

حس میکنم دخترت دچار چند تربیتی شده 

مادرت خیلی اشتباه کرد دخالت کرد اونم با حالت جنگ و دعوا میتونست نهایت پادر میونی کنه نه اینک بپره ب شما جلو بچه 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺