2777
2789
عنوان

امشب خونمون جنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 10815 بازدید | 151 پست
خیلی برای دخترت ناراحت شدم چون واقعا سنشم کم،من دوتا دارم چندسال بزرگتر ازدخترت هرشب بعد شام میگن ما ...

والبته حمایت پدرمادرتون جلوی خودش اصلا کار درستی نبوده

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من خودم بچه دارم که میگم، از رو هوا حرف نمیزنمگاهی علت همین رفتار بچه ات که تورو میزنه و... همی ...

بخدا گوش نمیده.چرا باور نمیکنید.من برگه تشویق و محرومیت زدم تو خونه .اصلا نمیزدمش.خیلی بده حرفم ی ذره براش اهمیت نداره

میشه برا بچم دعا کنی....

عزیزم  بچه ها معده شون ،کوچیک هست و زود بزود،گشنشون میشه 

من همیشه بچه هام کوچیک بودن  ،آجیل خشک و تنقلات و میوه خشک آماده داشتم،فوری میدادم بخورن

دست خودشون که نیست

در ضمن تنبیه با سوزن،اسمش شکنجه هست نه تنبیه

اونم جلوی مادربزرگ و پدربزرگ

دیگه عزت نفسی برای اون طفل معصوم نمیمونه

من خودم هم ،همین بودم

ولی اثراتش رو در روح و روان فرزندانم ،بعد بیست سال دارم میبینم و زجر میکشم

اسی خیلی رفتارت از دخترت بچگونه تره 

خب بچه بهونه کرده چون نمیخواسته بخوابه میرفتی یه لقمه نون پنیرش میدادی اینجوریم نمیشد آخه با بچه لج میکنن 

بعدشم با سوزن میزنی به بچه ات آلوده نباشه یوقت

خب دختر منم ۷ سالشه منم اونقدر کار داشتم بااین وجود قبل خاب گفت گشنمه گردو دادم بهش با کمپوت خورد خابید منم جمع کردم 

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

مشاورها میگن نیاریدولی خب راه حلش تنبیه این مدلی نیست، دو شب بچه گشنه بخوابه یا نون خالی بخوره دیگه ...

شاید حرفتون درست باشه و بچه اصلاح بشه ولی من یکی اصلا دلم نمیاد بذارم‌گشنه بخوابه.

مثلا یبار که پیش بیاد یادم بره براش چیزی بیارم بخوره،اگر بخوابه تا صب بد خواب میشم و عذاب وجدان میگیرم.

خدایا شکرت

اسی خیلی رفتارت از دخترت بچگونه تره خب بچه بهونه کرده چون نمیخواسته بخوابه میرفتی یه لقمه نون پنیرش ...

حق داری.لگد زد حرف زشت زدم دیوونه شدم

میشه برا بچم دعا کنی....
بجز سوزن از هیچی نمیترسه.خودمم بخدا عذاب وجدان دارم.دیوونم کرده هیچی بحرف نمیکنه

با اینکه نمی‌خوام عذاب وجدانتو زیاد کنم و با اینکه دلم میخواد راحت بخوابی الان، ولی ازت یه خواهشی دارم. ببین اینجا حتی یک نفر کارتو تأیید میکنه؟

چقدر زشته فقط حتی اگه بگی سوزن آوردم! زدنش که بدتر.

عزیزم اگه اینجوری ادامه بدی، به اون بچه می‌بازی. اون برنده میشه. راه دیگه‌ای رو برای کنترلش باید در پیش بگیری. وقتی نوجوون شد، چطور میخوای جمعش کنی؟

و یه چیز دیگه: دربارهٔ مادرت میگی سلیطه بازی درآورد؟ ببین خودت چطور دربارهٔ مادرت حرف میزنی اینجا. چرا توقع داری دخترت خوب رفتار کنه و دختر خوبی باشه؟

منو ببخش که انقدر صریح و رک حرف زدم. فکر کن خواهرتم. ازم ناراحت نشو.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چی میگی تو اولا من مجردم دوما داره میگه بچش یک سری اخلاقای بد داره که اگه بهش بها بدن پس فردا بیچارش ...

نه بخاطر امثال شما ها دخترامون اینقدر ضعیف شدن از این فاز قدیما دربیاید یکار کنید بچه قوی باشه 

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

اتفاقا مشاوره میگه بیارید من وقتی مادر شدم باید مسئولیت هاشم ب عهده بگیرم اگر این مادر امشب با مهربو ...

عزیزم تا یه سنی باید بیاری

بعدش باید به بچه از قبل توضیح بدی که آخرشم غذا نمیارم الان خوب بخور

و در مرحله بعدی اگه موقع شام غذا نخورد و آخرشم غذا خواست باید خیلی نرم اما قاطع بگی عزیزم میتونی بری نون بخوری، یا نهایتا نون و پنیر

بعدش دیگه با عواقب کارش آشنا میشه و غذاشو میخوره

گروه قرمز❤️ وزن 

مامان بابات خیلی قشنگ برخورد کردن

من بودم نابودت میکردم.سوزننننن آخهههه😳😳😳😐😐😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

سوزن فرو کردی به بچه؟!😑😑 

ساواکی چیزی هستی؟!🥺 

تهش اینه که یه داد میزدی 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊