2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تحت نظر پزشک باشیاز کی متوجه شدی؟درمان خاصی انجام میدی؟

زمان زایمانم.

نه اصلا کاری انجام ندادم.

پیگیر هم نشدم.اگه اینقدر مهمه برم دنبالش.

اینقدر بچم مهم بود برام که فقط به دنیا اومدن اون فکر کردم بقیه اش مهم نبود برام

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

زمان زایمانم.نه اصلا کاری انجام ندادم.پیگیر هم نشدم.اگه اینقدر مهمه برم دنبالش.اینقدر بچم مهم بود بر ...

منم ۵ سال پیش قبل کرونا زایمان کردم ولی دکترم سر سری بهم گفت چسبندگی داشتی دیگه نباید باردار شی منم دیگه جدی نگرفتم

حالا ۳ ماهه فهمیدم آندو دارم

درد لگن و شکم و ... نداری؟

دکتر زنان رفتی تاحالا چکاپ بشی؟

نه متاسفانه 

یعنی منم این بیماری رو دارم ؟ من اصلا نمیدونستم نوعی بیماریه فکر میکردم همین ناقرینگیه 

ببخشید میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم ؟

نه متاسفانه یعنی منم این بیماری رو دارم ؟ من اصلا نمیدونستم نوعی بیماریه فکر میکردم همین ناقرینگیه ب ...

خیلی جدی نگیر 

نگفتم که حتما داری

میگم شنیدم یکی از دلایل آندومتریوز جابجایی لگنه

قبلا تو بچگی یا بزرگسالی خوردی زمین 

همکار کردم گرم‌نمیشهمتاهلم بچه ندارمای وی اف هم‌کردم نتیجه نداد..کلا نا امیدم‌

خب زاج سفید و عسل و روغن زیتون بزار تو واژنت تا ۷ شب رحمت تمیز میشه 

من شنیدم خیلی تو باروری تاثیر داره

خب زاج سفید و عسل و روغن زیتون بزار تو واژنت تا ۷ شب رحمت تمیز میشه من شنیدم خیلی تو باروری تاثیر دا ...

من یه بار زاج رو به تنهایی گذاشتم دوروز بعد یه چیزی مث توپ سفید اومد بیرون 

خیلی جدی نگیر نگفتم که حتما داریمیگم شنیدم یکی از دلایل آندومتریوز جابجایی لگنهقبلا تو بچگی یا بزرگس ...

اره زیاد خوردم زمین ولی کاملا بدن و صورتم نامتقارنه موقع پریود هم روز اول درد وحشتناک دارم 

نمیدونم بخدا