2777
2789
اره زیاد خوردم زمین ولی کاملا بدن و صورتم نامتقارنه موقع پریود هم روز اول درد وحشتناک دارم نمیدونم ب ...

درد موقع پریودی اگه زیاد هست حتما برو چکاپ و سونو دکتر زنان میده

پریودیات مرتبه؟

سر وقت میشی؟

من یه بار زاج رو به تنهایی گذاشتم دوروز بعد یه چیزی مث توپ سفید اومد بیرون

شاید خود زاج ببخشید خیس خورده،سفت شده اینطور شده

کلا منم یه بار با دمنوش ها پاکسازی کبد!! کردم, دیدم بعد سه روز نابهنگام پریود شدم،اونم همش خون سیاه!!

و از ماه بعد دقیقا ۲۸ روزه عادت شدم

بی تاثیر نیست

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خود زاج ببخشید خیس خورده،سفت شده اینطور شدهکلا منم یه بار با دمنوش ها پاکسازی کبد!! کردم, دیدم ...

زاج وقتی با آب و ترشحات داخل واژن خیس بشه آب میشه

من تو لیوان آب انداختم حل شد و مثل خود اب شد

درد موقع پریودی اگه زیاد هست حتما برو چکاپ و سونو دکتر زنان میدهپریودیات مرتبه؟سر وقت میشی؟

اره پریودهام منظمه ولی این دفعه برای اولین بار خونریزی ندارم خون نمیاد ولی دردش هست این مدت خیلی استرس داشتم حتما به خاطر اونه 

ممنونم از راهنماییتون 

اره پریودهام منظمه ولی این دفعه برای اولین بار خونریزی ندارم خون نمیاد ولی دردش هست این مدت خیلی است ...

حتما یه دکتر زنان برو

الان آندو خیلی الکی شده و تو سن ۱۰ ۱۲ سال هم اومده

خواهشا جدی بگیرین

مگه پریودتون نامنظم بود؟

ما منظم که نه

ولی قبل و بعد از بارداری شده بود مثلا۳۵ روزه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
چه دمنوشهایی استفاده کردین؟

یه سری دم نوش های تخصصی ولی رایج

مثل بارهنگ و نعناع

فلوس. و ...

من سزارین شدم ۳ بار تو سزارین سومم دکتر گفت چسبندگی داشتی ولی حرفی از آندو نزد

منم آندومتریوز هستم دکتر گفت چسبندگی تخمدان راست.

التهاب لگنی 

کلا رشد رحم تو جاهای مختلفش هست مثلا مال من تو تخمدان تاثیر گذاشته کیست دارم و هیچ موقع برطرف نمیشه و چسبندگی و پریودی وحشتناک که الانم بخاطرش بیدار موندم و ناله میکنم.

منم آندومتریوز هستم دکتر گفت چسبندگی تخمدان راست.التهاب لگنی کلا رشد رحم تو جاهای مختلفش هست مثلا ما ...

حتما دمنوش بابونه بخور روزی ۳ استکان تاثیر داره تودرد

رژیم غذاییتو مرتب کن

قند و شکر و چربی و سردی و ترشی نخور

پهلوهاتو باروغن سیاهدانه چرب کن

گرم بگیر شکم و پهلوتو درداش کم میشه

این دستور زاج و عسل رو انجام بده خیلی تعریف میکنن