2777
2789

من سه روزه رفتم دانشگاه تازه 

بعد با اینکه رفتارم واقعا معقول و اینا بود ولی هیچ دوستی پیدا نکردم 

از یه دختره خیلی خوشم اومد یه روز با هم بودیم روز بعد رفت با دو نفر دیگه دوست شد نمی‌دونم مگه من چم بود تازه ازم تعریف هم میکرد  البته اون دوتا هم خیلی خوبن 

اکیپی که روز اول رفتیم با هم بیرون چند نفرشون با هم اوکی شدن ولی من خیلی حال نکردم احساس میکنم اونا هم با من حال نکردن 

ولی الان همه دوست پیدا کردن برا خودشون به جز من 

بخدا شاید مسخره و بچگونه به نظر بیاد ولی واقعا خیلی مشکل بزرگیه برام طوری که با اینکه عاشق رشتمم ولی افسرده شدم نمیتونم درس بخونم چون تو مدرسه هم من خیلی دوستی نداشتم اونجا خیلی ها فکر میکردن خودمو میگیرم ولی اینجا واقعا متعادل برخورد میکنم و دوستانه 

نگین دوست به چه درد میخوره چون مشکل من اصلا دوست نیس مشکلم خودمم که انقدرررر بی عرضم تو همه چی باور کنید الکی نمی‌گم واقعاااا بی عرضم 

بعدم استاد حتی اسممو بپرسه بخوام بگم خدا شاهده قلبم میاد تو دهنم ولی در ظاهر اصلااااا نشون نمیدم موندم چطوری می‌خوام ارائه بدم 

حالا اینا به کنار همش فک میکنم اگه هم کسیو بخوام از بین این همه دختر با شخصیت و خوشگل چرا باید بیاد سمت من بی عرضه بی اعتماد به نفس ترسو 

بی اعتماد بنفسی منم دقیقا مشکل تورو دارم 

اتفاقا دوست خیلی مهمه باعث میشه ارتباطاتت بهتر بشه و محیط دانشگاه رو بهتر تحمل کنی 

واقعا درکت میکنم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اظطراب اجتماعی داری باید کم کم رو خودت کار کنی 

بعد برو کنار یکی بشین هی باهاش حرف بزن بگو بخند شمارشو بگیر اعتمادشو جلب کن اینستاشو بگیر بهش بگو بیا بریم بیرون کافه بیا بریم غذا بخوریم از خوراکیات بهش بده من همیشه همینجوری دوست پیدا میکنم یکم سیاست داشته باشی حله

اشک شو،اما نه تو غم.

عین منی امروز تو دانشگاه بازم این حسای مسخره اومد سراغم

ببین من عاشق رشتمم واقعا ولی همش موندم چطوری می‌خوام با این اعتماد به نفس سوالای استادو جواب بدم چطوری چطوری ارائه بدم 

اصلا انگیزمو از دست دادم

شما اظطراب اجتماعی داری باید کم کم رو خودت کار کنی بعد برو کنار یکی بشین هی باهاش حرف بزن بگو بخند ش ...

آره می‌دونم اتفاقا خیلی در تلاشم درست بشه 

این کارو کردم ولی میگم اون رفت با دو نفر دیگه با اینکه خیلی هم باهاش اوکی بودم 

ببین من عاشق رشتمم واقعا ولی همش موندم چطوری می‌خوام با این اعتماد به نفس سوالای استادو جواب بدم چطو ...

من میگم بقیه چطوری مگه رفتار میکنن که این همه ادم جذبشون میشن بعد من سنگ میشم استاد یه سوال بپرسه خیلی سختمه با بقیه ارتباط بگیرم

هیچ

من میگم بقیه چطوری مگه رفتار میکنن که این همه ادم جذبشون میشن بعد من سنگ میشم استاد یه سوال بپرسه خی ...

دقیقا 

اصلا عجیبم انگار آدم نیستم از آدما بدم میاد 😭

عزیزم 💔

ناراحتی ت درک میکنم

اما مشکلت تماما تداشتن اعتماد به نفس

یکسری مینی دوره های عزت نفس وجود داره اونا روشرکت کن

پادکست های اعتماد به نفس دانلود کن وگوش کن

راستش نه زیبایی بلکه افراد جذب ادمای بااعتماد به نفس وکاریزماتیک میشن 

همین طور یکسری پیج های اموزش کاریزما در ایتستا وجود داره

اونا رو دنبال کن 

همینکه فکر میکنی ۳روزگذشته ونتونستی دوستی برای خودت داشته باشی نشونه کم بودن اعتماد به نفس ت

درواقع زمان زیادی نگذشته 

من ترم دوم دانشگاه دوست مورد علاقم پیدا کردم والان ۸سال ک باهم دوستیم 

دلیل نمیشه که 

یکسری دوستانم ازترم سوم پیدا کردم چون ازترم سه بعد توکلاسها شرکت میکنی که هم ترمی هات ممکن نباشن و حتی از رشته های دیگه در کلاسهای عمومی مشترک پیدا میشن

اصلا عجله نکن 

یک ادم هم فرکاتس باخودت پیدا میکنی مطمین باش.

فقط یادت باشه تلاش کن با هم کلاسی هات صحبت کنی 

قبل کلاس اینجوری بهتر میتونی ادم های شبیه خودت پیدا کنی

به خودت باور داشته باش

هر انسانی جذابیت های خاص خودش داره

کافیه مرتب وآراسته باشی و با اموزش ها کاریزما رو درخودت تقویت کنی

منم مثل تو بودم الان هرجا میرم ادمای زیادی جذبم میشن و میگن دوست داشتنی ام

آره می‌دونم اتفاقا خیلی در تلاشم درست بشه این کارو کردم ولی میگم اون رفت با دو نفر دیگه با اینکه خیل ...

خب توهم باهاش میرفتی با اوناهم میریختی سرهم دوست میشدی با اوناهم ببین از کسی آویزون نباش ولی باید خوش رو و یکم پرحرف باشی من ترم ۳سومم هنوز با همکلاسیای ترم اولم داخل یه کلاسیم اونایی که نتونستن دوست پیدا کنن هنوزم تنهان بعد از ۳ ترم 

من خودم اصن نمیتونم بدون دوست بمونم خیلی زود با آدما ارتباط میگیرم و دوست میشیم حتی چندباری پیش اومده داخل مترو هم دوست پیدا کردم

اشک شو،اما نه تو غم.

امروز دیگه از عصبانیت زودتر اومدم خونه واقعااا باید به فکر تغییر رفتارم باشم نمیشه که تا این حد تنها و بی سرزبون میخواستم با یه دختری دوست بشم انقدد خجالت کشیدم و نرفتم جلو رفت با یکی دیگه دوست شد

هیچ

تامیتونی جاهایی غیر دانشگاهم شرکت کن 

تو جمع باش

حالا هرچی .فقط یک جمع پیدا کن که مجبور باشی اونجا حرف بزنی

من خودم ازیک سری کلاسها مثل روخوانی قران که تو یک موسسه فرهنگی برگزار میشد شروع کردم

باورت نمیشه چون مجبور بودم هربار توجمع قرائت داشته باشم

کم کم استرسم ازجمع ازبین رفت 

ومشکل اعتماد به نفسم تو دانشگاه برطرف شد