_22shamim مدیر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 161 عنوان آندومتریوزیا شما قبلا خوردین زمین که لگن جابجا بشه | مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 55 پست دلیل اینکه آندومتریوز رو دچار میشین جابجایی لگنه؟ 1403/07/29 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_22shamim مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 161 چطوری گرم میشه رحم؟؟؟ رحم گرم باشه نصف مشکلات خانمها حلهبزن تو نت طب سنتی چندجا پیدا میکنی بگردی
_22shamim مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 161 منم آندومتریوز هستم دکتر گفت چسبندگی تخمدان راست.التهاب لگنی کلا رشد رحم تو جاهای مختلفش هست مثلا ما ... شما بابونه و عسل رو ترک نکن خواهشاروزی ۳ بار بخور التهاب لگن کم میشه درداتم کم میشهالان هم اگه نداری پاشو یکم آبجوش و زنجبیل و دارچین بریز با عسل و خرما بخور اروم میشی
ane_mari_toork عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 1601 حتما دمنوش بابونه بخور روزی ۳ استکان تاثیر داره تودردرژیم غذاییتو مرتب کنقند و شکر و چربی و سردی و ت ... مممنونم چشم انجام میدم.هیچ کدوم رو تو خونه ندارم.الان فقط ی شال بستم دور شکمم گرم نگه داره همین.
_22shamim مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 161 الهی بحق محمد و آل محمد هر مریضی و این آندومتریوز شرش از سر همه قطع بشه و همه از نظر روح و روان و جسم آرامش بگیرنالهی آمین
ane_mari_toork عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 1601 شما بابونه و عسل رو ترک نکن خواهشاروزی ۳ بار بخور التهاب لگن کم میشه درداتم کم میشهالان هم اگه نداری ... هیچی ندارم تو خونه الان.جرات ندارم ناله کنم همسر جان بیدار نشه.ی شال بستم و دراز ب دارزشما هم پرودی استفراغ و اسهال و پادرد میشین اینا هم عوارض اندو هست؟
_22shamim مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 161 اره شبا از درد پا و ....ولی خودتو گرم بگیر حتی اگه گرمته بازم دور شکم و پایین تنه و دستاتو گرم بگیر
_22shamim مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 161 هیچی ندارم تو خونه الان.جرات ندارم ناله کنم همسر جان بیدار نشه.ی شال بستم و دراز ب دارزشما هم پرودی ... خواهر من صبح برو یه خرید جزئی واسه خودت همین دو ۳ قلم رو بگیر و حتما استفاده کنتنبلی نکن واسه هرشبت حتما قبل خواب بکنمنم تنبلم ولی مجبور که باشی انجام میدیاین زاج و عسل رو حتما انجام بدهالان پریودی؟
_22shamim مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 161 هیچی ندارم تو خونه الان.جرات ندارم ناله کنم همسر جان بیدار نشه.ی شال بستم و دراز ب دارزشما هم پرودی ... الانم یه دو لقمه نون بخور بعد ی مسکن بنداز بالا شیاف دیکلوفناک هم عالیهبزاری فوری شارژ میشی
هستیوحسنا۱۳۹۵۹۸ عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6863 رحم گرم باشه نصف مشکلات خانمها حلهبزن تو نت طب سنتی چندجا پیدا میکنی بگردی اونا طولانی نوشتن حوصله ندارم! منم دو تا دختر دارم یکی هم سقط کردم اونم دختر بود رحم منم سرده
_22shamim مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 161 اونا طولانی نوشتن حوصله ندارم! منم دو تا دختر دارم یکی هم سقط کردم اونم دختر بود رحم منم سرده ببینفقط زیر شکم تا جای نافتو و روی تخمدانهاتو هرشب با روغن سیاهدانه چرب کنبابونه و عسل بخور عسل و سیاهدانه بخورگرمیجاتموقع پریودی سردی و ترشی نخور جای سرد نشین. جمام نرو خودتو با اب نشورو دور شکم و رحمتو رانهاتو گرم بگیر اوکی میشیتمام
هستیوحسنا۱۳۹۵۹۸ عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6863 ببینفقط زیر شکم تا جای نافتو و روی تخمدانهاتو هرشب با روغن سیاهدانه چرب کنبابونه و عسل بخور عسل و سی ... همش خوبه به جز حموم تو پریودی نرم نمیشه که اخه