بازم دم نی نی سایت که یه جایی هست خودت و تخلیه کتی همدردی کنن باهات.گاهی وقتا فکر میکنم انسان نیستم یه آدم آهنی که براش درد و مشکلات عادی شده.خدایا شکرت...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منتها من عادی نشده برام چون این تنش ها تموم نمیشه عین زلزله مگا ریشتری آوار میکنه روم خدا باعث و بانیشو به زمین گرم بزنه
میگذره این روزا حال ما هم خوب میشه امید به خدا امید به خدا امید به خداااااا که جز خدا کسی رو نداریم اسی جان
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
دآرم میگم تو همه خوبن فقط نخاله از جمله خودمو دارم میگم وجود داره😅
نه شما خوت دریای لطف و رحمت و شرافتی.خستمه.دو ماه نامزد بودم گفتم خدایا شکرت دیگه تموم شد بی کسیها و بی همدم و ....اما دیدم نه انگار قسمت من بازم تنهاییه
[QUOTE=357581710]نه شما خوت دریای لطف و رحمت و شرافتی.خستمه.دو ماه نامزد بودم گفتم خدایا شکرت دیگه تموم شد بی کسیها و ...[/QUOTلطف داری گلم ....مرسی از مهربونیت غصه نخور خدا خیلی بزرگه.....امروز داشتم با شوهرم بحث میکردم طرف هم بهم گفت غصه نخور شب باز آشتی میکنین ....درست گفت شب آشتی کردیم هر غروبی یک طلوعی دوباره داره خواهرم تنهایی مختص خداعه....شاید خدا یکی بهتر رو برات درنظر داره