2777
2789
عنوان

خسته ام از زندگي ميخوام خودمو بكشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5463 بازدید | 60 پست

نه ميگم به خاطربچت نه به خاطرزندگيت به خاطر جوني خودت اين فكرارانكن اگه ميتوني جداشو ومستقل يه زندگي براي خودت بساز مامان يلداتوي همين سايت يه نمونه زن محكم ومستقل كه ازشوهرش خيانت ديدودخترشوبرداشت وجداشد ماشاله الان خيلي پيشرفت كرده وخوشبخت شده اين آدم ارزش داره ازجونيت بگذري؟اگه هم نميتوني جدابشي بمون تو خونه اما شوهرتو كلانديدبگيرويه كارپيداكن وخودتو جمع وجوركن

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

خیلی محکم جلوی زنه وایستا بهش زنگ بزن تهدیدش کن.

خواهش می کنم به خاطر پسرت و خونواده ات اصلا اصلا اصلا به خودکشی فکر نکن

لطفا برای شفای دخترم دعا کنید و صلوات بفرستید،ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاری من 5 سال پیش طلاق گرفت بچشو هم داد به شوهرش پسرش 5 سالش بود خیلی خیلی عذاب کشید طفلک بعد هم برادر شوهرم ازدواج کرد الان بچه دست نا مادريه زنیکه جلوی چشم همه یه بلاهایی سر بچه میاره که جیگر آدم ميسوزه به شوهرش هم که میگیم میگه دروغ می گین از فلانی مهربون تر مگه هست به شما ربطی نداره به خدا بچه 10 ساله رو ببینی فکر میکنی 6-7 سالشه گرسنه می ره مدرسه گرسنه هم میاد یه بار بهش یواشکی پول دادم نامادريش فهمید باهام یه دعوای اساسی کرد که به تو چه مگه ما پول نداریم 

ببین عزیزم دلت واسه خودت نميسوزه واسه بچه ات بسوزه تو خودتو خلاص میکنی ولی بچه ات باید تدریجی بميره 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

بابا بیخیال. برو زندگی من و بخون ببین از خودت بدبخت ترم هست. من که دیگه برام مهم نیست و دارم زندگیم و میکنم. حیف زندگیت نیست که بخای جونت رو بگیری؟عرضت توی خودکشیه؟ اگر انقدر عرضه داری به جای پاک کردن صورت مساله خودت رو نجات بده. خودت و بکشی که مثلا ترحم شوهرت و بدست بیاری؟ اگر خودکشیت ناقص شد و علیل افتادی رو دست شوهرت چی؟ ناراحت نشو از حرفم ولی خودکشی مال ادمای احمقه.

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
بابا بیخیال. برو زندگی من و بخون ببین از خودت بدبخت ترم هست. من که دیگه برام مهم نیست و دارم زندگیم ...

ما ی همسایه داشتیم خودکشی کرد از دست  شوهر معتاد

نمرد و الان8ساله کم اس همون زندگی نباتی  راز ب دراز افتاده خونه مادرش 

شوهرش هم امسال از مواد سنکوپ کرد مرد

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

استارتر فک کنم قبلا  گفته بودی خاتواده شوهرت پشتت هستن 

خب طلاق بگیر شاید اونا حمایتت کنن

بعضی از این مشاورت هم دبگه خیلی روشفکر تشریف دارن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ما ی همسایه داشتیم خودکشی کرد از دست  شوهر معتاد نمرد و الان8ساله کم اس همون زندگی نباتی   ...

بنده خدا با این کار احمقانه واقعا زندگیش رو نابود کرد. هیچ چیز و هیچ کس ارزش خودکشی نداره

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
منم به روزی میخواستم برم خیلی سخت بود زندگی رو ب دل و جونم ساختم از دست بدم از بچه ی 4 سالم نمی دونستم چطور  بکنم فقط نگاش میکردم و گریه میکردم نمی دونم چرا لحظه ی آخر  چشمم به بچم افتاد پاهام سست شد الان موندم بعد از سالها پشیمون که نرفتم ولی شوهرم هر روز میگه دوست  دارم همه کاری هم  میکنه واسم ولی دلم باهاش صاف نمیشه تا قیامت  کاش یه جور دیگه. زندگی میکردم 

واقعا خیلی بی خاصیتی ... آخه چقدر ناتوانی!!!!!!! نمیتونی از پس زندگیت بر بیای!!!!!!

فکر کردی تو نباشی زن بابا واس پسرت فرش قرمز میندازه اونم خوشبخت میشه   واقعا ک !!!

اون دخترا بچه بودن مسئولیت نداشتن یکی و نزاییده بودن! چی و با چی مقایسه میکنی! 

123 اورژانس اجتماعی (کودک آزاری، خشونت علیه زنان و ...) و 129 مشاوره حقوقی رایگان دادگاه در صورت مشکل تماس بگیرید کمکتون میکنن

سلام پاییزی 

کجایی بیا یه خیر از خودت بده

قبلا پستتو تو بدترین اتفاقی که تو زندگیتون افتاده گذاشتم تو علاقه مندی ها امروز اومدم سراغت شاید یه خبری از خودت داده باشی 

امااین تاپیکتو دیدم خیلی ناراحت شدم

خواهش میکنم بیایه خبر بده

عزیز دل ترو خدا از فکرش بیا بیرون حتما لایقت مادرشدن رو داشتی ک خدا بهت داده حالا از شانس بد شوهرت بر خلاف خواسته ات شده

دنیا یعنی بچت مگه بچت بد شده مگه بهت خیانت کرده

حق تو از این روزگار نامرد بگیر با خنده هات با محکم ایستادن هات در برابر شکست های زندگی

بخند و زندگی کن حتی اگر شده نقش یه خوشبخت رو بازی کنی بازی کن تا جزو شخصیت ت بشه

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد

خیلی تو فکرتم از وفتی که این تاپیکتو دیدم تا الان بهت فکر میکردم الانم اومدم اسمتو سرچ زدم و بالاخره پیدات کردم.... الان کجایی؟ کاش میشد یه خبری ازت میگرفتیم...

نمیدونم چرا همش جلو چشممی 

کاش یه خبری از خودت بهمون میدادی

جداشو و با پشرت زندگی کن 😢😢😢خدا نبخشه شوهرتو.باعرض پوزش.😔

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.