2777
2789
عنوان

خسته ام از زندگي ميخوام خودمو بكشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5463 بازدید | 60 پست

من خودکشی زیاد دیدم اطرافم.نوددرصدشون بخاطر بقیه خودکشی کردن.یکیشم ازبس خانواده شوهر اذیتش کردن.آخرم گفتن زنه عصبی بود.نکن دخترجان بخاطرخودتوبچت نکن

برا آرامش زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا

ميشه درك كرد كه چقدر برات سخته اما نميشه بهت حق داد كه بخواهي خودتو بكشي يا تصميم براي تغيير زندگيت را خط بزني و راه راحتتري را انتخاب كني

دنيا خيلي بزرگه و اتفاقاتش بشدت پيش بيني ناپذير !

با همه دردناكيش گاهي ميتونه يك دريچه باشه براي يك تغيير

تو به هيچ وجه نميتوني ادمهاي اطرافت و معضلات رفتاريشون تغيير بدي اين سخته و ازار دهنده است اما ميتوني با كار كردن روي خودت به ارامش برسي و اجازه بدي زندگي جريان داشته باشه جرياني كه هم ناكامي داره هم كاميابي

شايد بتونم يكم كمكت كنم برات درخواست دادم قبول كن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بجای گریه به حال خودت زندگی شوهرت و جهنم میکردی که دست دوست دخترش و نگیره راه بیافته این ور اونو ...

باهات موافقم.من خودم بخاطر یه پیام زندگی شوهرمو نابود کردم هرچی قصم وقران والتماس فایده نداشت.الانم بابیخیالی میخوام برم خرید جراتم نداره بگه پولا نیازشه.بمن چه زیاد تو زندگی کوتاه اومدم دیگه نه

برا آرامش زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا

بچت ر وبردار برو، حق و حقوقت رو بگير زندگي كن

پسر بيچارت چه گناهي كرده؟ شما خودتو بكشي شوهرت هم بره با اونه دختره پسر بيچارت هم بيفته زير دست اين و اون و ضجر بكشه؟

حداقل به خاطر راحتي پسرت به اين چيزا فكر نكن، با پسرت خوش باش، جدا شو و يه زندگي آروم با پسرت واسه خودت بساز

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..

تو که همه چیتو باختی وقتی حرف از خودکشی میزنی یبار وایسا و تکلیف همه رو مشخص کن،روانشناش تو رو از کجا پیدا کردن؟فیش دو  میلیونیو نفهمیدم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

عزيزم الان عصبي هستي تو اولين زني نيستي كه بهش خيانت ميشه چند تا كار بايد بكني اول ازهمه بايد ي خونه تكوني اساسي كني البته خونه دلت رو 

اول برو حساب اون هرزه رو برس ابرو براش جلوي در و همسايه و فاميل و خوانواده شوهرش نزار 

دوم ابروي شوهر تو جلوي دوستاش و فاميلش ببر 

بعدم درخواست مهرتو بكن 

و بعد طلاق بگير اين زندگي نكبتي تو بايد تموم شه نه با خودكشي چون هـيچ كس براش مهم نيست خودت بايد زندگيتو نجات بدي ي راهي رو با ي ادم عوضي رفتي فهميدي اشتباه بوده حالا بر گرد بچتم با خودت ببر اگه بري تو مترو دست فروشي كني بهتره كه هر روز تحقير شي عاقلانه فكر كن و خدا بزرگه

میخوای جایزه بدی باون زنیکه؟ گووووووور بابای اون زنیکه و شوهرت هر دوشون باهم. بذار ببخشید انقد از ک... ن   ج‌...دها بخوره تا جونش دربیاد. غصه خوردی؟ فک‌تردی فقط تو تنهایی؟ هزاران هزاار مثه تو هستن دارن زندگی میکنن. بدتر از تو. اولیش خودم. با بچه شوهرم صدبار بهم خیانت کرده. منم برای اینکه ک.. ن ش بسوزه مثل کنه چسبیدم به زندگیم. گفتم برو گوه هرکی را میخوای بخوری بخور.بیرون از در خونم. مرده زن صیغه ای رو میاره خونش جلو چشم زن و بچه تازه به زنش میگه پذیرایی کن ازش جای خواب مارم تو اتاق درست کن. صبحم برامون صبحونه آماده کن. من و تو خوباشیم. خوشبختیم تازه. فکر بچت را بکن. بزرگ‌میشه باهم عشق و حال میکنین بیرون میرین. روزی مثل مرد جلو باباش وایمیسته‌ میگه با مامانم درست صحبت کن. ازبن روزا تو زندگی هممون هست. پاشویک صفحه قرآن بخون به خدا بگو کمکم کن قوی باشم. 

عزیزم با این کارت فردا همه چیز پشتت میگن...دوما هرچیز بدی هرکس هم بگه بخاطر خودکشی که کردی همه تایید میکنن.حتی شدهرتم میاد میگه مشکل داشت ازترس بی ابروگی خودشو کشت هیچ کس از درون زندگی شما با خبر نیس همه از دور نگاه میکنن.وقضاوت.دوما حیف جونی وآرزوهات نیس...اگه میبینی مشکل داری باهاش طلاق رو واسه این روزا گذاشتن...خانواده ات مجبورن یه عمر خفت رو به دوش بکشن که دخترشون خودشو کشته..هیچ کسم نمیاد طرفداری اونی که خودشو کشته بکنن.دیدم که میگم