2777
2789
عنوان

خسته ام از زندگي ميخوام خودمو بكشم

5463 بازدید | 60 پست

شوهرم سالها به من خيانت كرد..

زندگيم انقد داغونه كه جووون ندارم تعريف كنم..

يه مدت پيش مشاوره ميرفتيم. داشتم خودمو پيدا ميكردم كه فهميدم مشاوره يه روز شوهرمو و دوس دخترشو خواسته كه برن پيشش!!

بعد يه فيش ٢ ميليوني واريز پول به حساب دوس دختر شوهرم!!

باورم نميشه چطور يه مشاور انقد احمق و كثيفه كه ميتونه از شوهرم بخواد يه جلسه با دوس دخترش بره!!

حس ميكنم خيلي احمقم!!

چقد دنياااا و همه آدماش عوضي شدن!

چقد هرزه سالاري شده!!

قيافه و برخورد دكتر و ميتونم تصور كنم!!

يني خيلي موجه زنيكه هرزه كه شوهر داره و دعوت كرده كنار شوهرم نشسته و از عشق و عاشقيشون گفتن كه ريشه يابي بشه!!

خسته ام از دنيااا

از آدماش

احساس پوچي ميكنم!

واسه پسرم همه چي و تحمل كردم تا حالا

اما ديگه نميتونم!!

امروز ميخوام پسرمو بدم به مادر شوهرم و برم اول با اون هرزه تسويه حساب كنم و بعد تموم ميكنم خودمو!!

من مادر بي خاصيتيم!!

بدرد پسرم نميخورم!!

هميشه زندگيم غصه است واسه خانوادم

يه آدم بدرد نخورم!!

من زنده موندم بدرد هيشكي نميخوره!!

خدايا كمكم كن ترسم بريزه كه تموم كنم..

امروز هزار بار فيلم دختراي اصفهاني قبل خودكشي و ديدم كاش منم عرضه اونارو داشتم..

پسرم تنها دليل زندگيمه!!خدايا نگهدارش باش🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من مگهشمااولین نفر تو دنیایی ک مشکل داری...خودتو با اون دوتااحمق مقایسه نکن عزیزم...با آدمایی مقایسه کن که با صبر زیاد بهترین زندگیا رو واسه خودشونو بچه هاشون ساختن...

شوهرت خائنه خب باشه....طلاق بگیر...زندگیه دوباره ....چرا خودکشی عزیزم...

خودتو بکشی به هیج جای دنیا بر نمیخوره

خیلی میخوای برای پسرت مفید باشی کاری کن که همسرت و اون عوضی از هم کنده بشن 

بعد شوهرت و مثل اشغال بنداز از زندگیت بیرون

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

چون شوهرت اهل خیانت و بی وفاییه تو مادر بدی برا بچتی؟صحبتهایی ک مشاور باشوهرت کرده رو میدونی چیابوده؟عزیزم مشکل سختیه اما دلیل نمیشه توخودتو متهم کنی الان با خودکشیم بدترین ضربه رو به پسرت میزنی و دست وبال اون زنو آزادتر

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی وما رستگار! ...  .میشه واسه سالم دنیااومدن پسرم دعاکنید؟ 
یه کم ایمانتو قوی کن ...شوهرت بره به جهنم....برای خودت وپسرت زندگی کن...بذار فقط اسمش الکی تو شناسنا ...

چرا باید اسم همچین مردی تو شناسنامه ش باشه؟خوب جدا شه ازش

چرا باید خودشو عذاب بده

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.