2777
2789
عنوان

خسته ام از زندگي ميخوام خودمو بكشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5463 بازدید | 60 پست

مشکل ما زنها اینه که همه زندگیمون خلاصه میشه تو شوهرمون! حالا برامون مهم نیست اون آدم چقدر ارزش داشته باشه حتی وقتی یه هرزه کثیف باشه که لیاقتشم هرزه خیابوناست!!

زندگیتو بکن ادامه بده به پیشرفت و خوشبختی فکر کن ! کی گفته زندگی هز زن  فقط شوهره!

دخترم تمام زندگی من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط جدا شو با پسرت زندگی کن . مگه پسرت چیکار کرده که باید جور شماها رو بکشه بخدا خودکشی آخرین راه نیست بچت بدبخت میشه دست این و اون

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرررررررررررررررررر(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)

بچتو بردا برو خونه پدرت

طلاق بگیر ... بروسرکار،بچتو بزرگ کن

دامادش کن... روزای خوشتو بساز براخودت

دوباره ازدواج کن ،  شاد باش...

چرا خودتو بکشی، بذارشوهرت خودشو بکشه... 

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

دوستم خودشو کشت بخاطر همین خیانت بچشم دست مادرشوهرشه داره زجرمیکشه.درضمن هیچکس نگفت بخاطر خیانت شوهرش بوذ بااینکه وصیت هم نوشت ودلیلشو نوشت.هیچی توش درنیومد همه خانواده شوهرش طوری وانمود کردن که زنه هرزه بوده.شمابشین فکرکن گلم

برا آرامش زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا

این چه کاریه مگه دیوونه شدی اونی که خودشو باید بکشه شوهر عوضيته که زندگی تو زهر کرده مهر تو بگیر و با پسرت یه زندگی خوب واسه خودت درست کن لیاقت همچین مردایی زناي هرزه اس 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
دوستم خودشو کشت بخاطر همین خیانت بچشم دست مادرشوهرشه داره زجرمیکشه.درضمن هیچکس نگفت بخاطر خیانت شوهر ...

منم دیدم یه زنه خودشو کشت از دست شوهرش ولی حتی  نزاشتن کسی بفهمه گفتن یه دفعه سکته کرده و همه واسه اون مرده دلسوزی کردن

دخترم تمام زندگی من

عزیزم داری میگی دنیای کثیف ؛ پس تو این دنیا بعد از تو کی به بچت رحم خواهد کرد!! پدر پایبندش که الان با وجود شما داره بیراهه میره؛ واقعا دلت مییاد؟! ؛   کی گفته مرد خدای دوم زنه! ادم خوبی نیست هرزست؛ رهاش کن؛ یکی از برگه های زندگیت باشه که ورق بزنی و بری صفحه ی بعد دفتر زندگیت خیلی باید ارزشمند تر از این باشه که برا ی هرزه از بینش ببری

خدایا ارامش را به من عطا فرما
دوستم خودشو کشت بخاطر همین خیانت بچشم دست مادرشوهرشه داره زجرمیکشه.درضمن هیچکس نگفت بخاطر خیانت شوهر ...

اشغالا 😠

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

شما بجای گریه به حال خودت زندگی شوهرت و جهنم میکردی که دست دوست دخترش و نگیره راه بیافته این ور اونور

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است .