2777
2789
عنوان

به زور از همسرتون پول گرفتید

103 بازدید | 7 پست

من از شوهرم به زور پول گرفتم تو دعوا سر لج لج بازی زد برام البته یه بخشیش پول خودم بود یه بخش دیگشم پولی ک مثلا خودش  بهم داده بود  اما نمیذاشت خرج کنمحالا همش حس میکنم ازم میگیره بعدا من خب بخدا بدجنس نیستم اما اصلا شرایط مالیمون رو نمیدونم نمیگه پولم بهم اصلا نمیده خسته شدم یه جورایی مجبور شدم اینکارو کنم امیدوارم بگه ازت نمیگیرم معلومه پس میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش مستقل بودیم زن چقدر بد بخته که باید برا نیازاش به مرد التماس کنه

به سختی گرفتم اصلا دوست نداشتم اینطوری پول بهم بده کاش خودش حواسش میبود به زور داد گفت میدم دیگه حرف نزنی

به سختی گرفتم اصلا دوست نداشتم اینطوری پول بهم بده کاش خودش حواسش میبود به زور داد گفت میدم دیگه حرف ...

منم الان بخاطر همین پول سه روزه با همسرم تو جنگم ... 

عروسیه یکی از اقوامه همون دختری که عاشق همسرم بوده و همسرم نگرفته ) بگفته ی خواهر شوهرا نمیدونم راسته یان ) حالا دوس ندارم تنها بره ولی برا منم لباس لازم داشتم نگرفت الان فرداس و من همچنان چشام خیسه . آخرشم سرم داد کشید که گوری میری برو ...

خیلی تلخه کاش خودم شاغل بودم منت نامرد رو نمیکشیدم