2777
2789
عنوان

مرض این آدم چیه آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 63 پست
باید مدرک برداری ،اگ میدونی هنوز با همون زن هست خب دیگه کارت راحت تره ...آدم گناهکار یجایی تو دام می ...

البته که هنوزم با اون زنس شک دارم یدونه ام باش  اما این روباه دم به تله نمی‌ده هیچوقت با شماره خودش پیام نمی‌ده به زنه من الان چندین ماهه دیگ نمیبینمش اصن امکان نداره بتونم مدرک جمع کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرنگ باشر. یه دوربین هایی هست شبیه عینکه . میزنی به چشمت و فیلمبرداری میکنی و همهوفکر میکنن عینکه . ...

من با این آقا زندگی نمیکنم که خواهر من من تو عقد دارم جدا میشم الآنم چندین ماهه حتی ندیدمش وکیل گرفتم ایشون می‌ره دنبال کاراش تازه من اگه با بد بد کنم فرق من با اون چیه وقتی همه میدونن معتاد نیست واقعا وجدانم قبول نمیکنه اینکار کنم فقط میتونم بسپارشم به خدا اونا خدا رو نمیشناسن منکه میشناسم برای اون دوربین که گفتی هم خودش خیانتشو قبول کرده تو پیام و فیلم هم دارم ازش که قبول کرده با یه زن دیگ در ارتباط بوده اما با اینا کاری از پیش نمی‌برم بهم گفتن 

ثبات و تعادل فکری رفتاری نداره نمیتونه خودش تصمیم بگیره و نوکر حلقه ب گوش بقیست

بله اختیارشان دست مادرشه حتی برای رنگ جورابش هم مامانش تصمیم میگیره اما همون مادر تا پای بچش یه جا گیره ولش می‌کنه می‌ره 

بله اختیارشان دست مادرشه حتی برای رنگ جورابش هم مامانش تصمیم میگیره اما همون مادر تا پای بچش یه جا گ ...

این موجود با این شرایط  چرا زن گرفت میموند پیش مادر جونش

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
بله اختیارشان دست مادرشه حتی برای رنگ جورابش هم مامانش تصمیم میگیره اما همون مادر تا پای بچش یه جا گ ...

مآرامشم گربه صفت دنبال منفعته هرجا ب نفعشه همون جاست .

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
ای وای منه بدبخت باید چکار کنم پول ندارم؟وکیل یه جا زنگ زدم گفت ۳۰ تومن البته پارسال خودم اقدام کنم ...

خودت اگه میتونی فشار دادگاه و جلسه ها و حرفایی که قراره بشنوی تحمل کنی با کمک یه وکیل برو دنبال کاراش الان وکیل ها مشاوره میدن قبل دادگاه برو برا مشاوره تا راهنماییت کنه باید چیکار کنی 

من واقعا نمی‌تونستم تحمل کنم موقع حرف زدن گریم میگیره 

مآرامشم گربه صفت دنبال منفعته هرجا ب نفعشه همون جاست .

دقیقا تا پای کمک میومد وسط ولش میکردن به امون خدا تو دوران عقدمون یه قرون کمکش نکردن بابای بیچاره من کمکش میکرد بهش پول قرض میداد  همینکه مشکلش حل میشد مادره پیدا میشد می‌گفت اون پول اینجا خرج کن اونجا خرج کن 

دقیقا تا پای کمک میومد وسط ولش میکردن به امون خدا تو دوران عقدمون یه قرون کمکش نکردن بابای بیچاره من ...

ب گل خشک ک نباید آب داد .اول محک بزن کیه چجور آدمیه بعد براش قدم بردار .اونم همچین موجودی نمک نشناس بی چشم و رو 

ب گل خشک ک نباید آب داد .اول محک بزن کیه چجور آدمیه بعد براش قدم بردار .اونم همچین موجودی نمک نشناس ...

وقتی قصدت زندگی باش چشمت رو همه چی میبندی هدف اون میشه هدف تو برای موفقیتش هر کاری میکنی همسر من موقع عقد هیچی نداشت حتی پول یه بستنی هم نداشت اما چون همه تعریفش میکردن تمیزه و...و فامیلمون هم بود خب می‌شناختیم همو قبول کردم و خیلی درکش کردم نه گردشی نه خریدی هیچی ازش نمی‌خواستم تا بتونه برای خودش سرمایه داشته باش اما اون قصدش زندگی نبود می‌دونی یه جمله معروف هست که خود مردا هم قبولش دارن مردا با دختری که با همه چیشون بسازه نمی‌مونن🙂💔

وقتی قصدت زندگی باش چشمت رو همه چی میبندی هدف اون میشه هدف تو برای موفقیتش هر کاری میکنی همسر من موق ...

عروس تعریفی بداز آب درمیاد .کسی ک خوبه نیاز ب تعریف نیس .مغازه دار ک نمیگه ماستم ترشه .حتی معنی عشق تاهل تعهد تعصب و‌غیرت وظایف زناشویی استقلال فکری مسئولیت پذیری نمیدونه چی و چجوره

البته که هنوزم با اون زنس شک دارم یدونه ام باش اما این روباه دم به تله نمی‌ده هیچوقت با شماره خودش ...

چرا کلی راه هست ،

پرینت تماساش ،اینکه کجا بوده اون موقع و...

کلی چیز هست .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

چرا کلی راه هست ،پرینت تماساش ،اینکه کجا بوده اون موقع و...کلی چیز هست .

اره درسته اما سیم کارت به اسم خودش نبوده زرنگ تر از این حرفاس با یه سیم کارت دیگ در ارتباط بودن چتاشون هم تو تل بود در کل خود اون خانم هم شوهر داشت و زد زیر همه چی گفت من نمیشناسمش منم از طریق نفقه اقدام کردم چون به من نفقه ای پرداخت نمی‌کرد کل خرج و مخارج من خانوادم میدادن و از طریق نفقه میتونم حق طلاق بگیرم 

خواستم برای خیانت شکایت کنم اما گفتن حتی اگه اسکرین چتاشون هم داشتی با اونا کاری نمی‌تونستی بکنی