2777
2789
عنوان

مرض این آدم چیه آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون پول میشه؟؟؟یعنی مشاوره رایگان میدن؟

بعدشم میتونی اول راه بری تا راهش نشونت بدن بعدش هر جا نیاز به کمک داشتی قبل جلسه دادگاه میری راهنمایی میگیری که باید چی بگی و چیکار کنی 

آهان برام دعا کن زندگیم مثل گره کور شده دعا کن همسرم راضی به جدایی بشه و بره

برات دعا میکنم هر چی صلاحته بشه عزیزم نمی‌دونم مشکلت چیه اما واقعا طلاق و جدایی خوب نیست من دارم تجربه اش میکنم با اینکه خودم نمیبینمش اما داغونم خیلی وقتا میگم واقعا به این همه فشار و عذاب نمی ارزید کاش خیانتشو دیده بودم خودم می زدم به اون راه به روش نمی‌آوردم 

اگه واقعا جا داره تلاش کن زندگیت بساز برو مشاوره و... من نتونستم ببخشم چون اگه میبخشیدم زندگیو برای جفتمون جهنم میکردم چون هیچوقت یادم نمی‌رفت  ....با این وجود با این همه درد که باعثش اون و خانوادش و من هر روز یه مشت قرص اعصاب میخورم اما مادر عفریتش داره براش دنبال دختر میگرده باورت میشه اینم که اختیار شلوارشم دست مامانشه اما من چی ایندم داغون شد آبروم همه جا بردن روحیه ام داغونه

برات دعا میکنم هر چی صلاحته بشه عزیزم نمی‌دونم مشکلت چیه اما واقعا طلاق و جدایی خوب نیست من دارم تجر ...

من خیلی تلاش کردم و مشاوره هم رفتم گفتن همسرت باید بیاد اونم قبول نمیکنه چشممو روی خیلییی چیزا بستم که یکیش خیانته ولی دیگه نمیشه اتفاقا چون کوتاه اومدم روز به روز پررو تر شد ان شاالله خدا کمکمون کنه🤲

من خیلی تلاش کردم و مشاوره هم رفتم گفتن همسرت باید بیاد اونم قبول نمیکنه چشممو روی خیلییی چیزا بستم ...

انشاالله عزیزم خدا بهت کمک کنه خیانت واقعا بخشیدنی نیست درکت میکنم اگه پا تو این راه میزاری گوشات رو همه حرفا ببند خب ؟حرف هیچکس نباید ناراحتت کنه قوی باش و انقد خودت بالا بکش تا بسوزه از اینکه تو رو داشت و قدرتو ندونست 

جن باز خدا رو می‌شناسه اینا عین آب خوردن دست رو قرآن میزارن انگار کتاب داستانه

خاندان شوهرم یه قرآن دارن تو خونشون 

تا حالا باز نشده 

همش هم دارن بهش قسم دروغ میخورن 

دلم میخواد یه دفعه برم باز کنم ببینم قرآنه

یا کتاب خاطرات شیطان 

حالا سوالم اینه اگه مردا میفهمیدن زنشون خیانت کرده به این سادگی میبخشیدن نه تا عمر داشتن فراموش نمیک ...

بخدا سرمون میبریدن شوهر عوضی من حتی اجازه نمیداد با پسر های فامیل  سلام و علیک کنم اونوقت خودش به پشه ماده هم رحم نمی‌کرد 

خاندان شوهرم یه قرآن دارن تو خونشون تا حالا باز نشده همش هم دارن بهش قسم دروغ میخورن دلم میخواد یه د ...

من انقد میترسم بخدا حتی اسمشم تنم میلرزونه که نکنه خدایی نکرده قسم دروغ بخورم و حقی و ناحق کنم حتی اگه مطمئن هم باشم بازم قسم نمی‌خورم اینا عین آب خوردن برای دروغ قسم میخورن