2777
2789
عنوان

مرض این آدم چیه آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه چقدر مردا بیشعور و نفهمنبالاخره قاضی که میفهمه کی راست میگه کی دروغ

امیدوارم خدا خودش کمکم کنه و با حق باش چنان پیش همه دروغ میگه همه منو به یه چشم دیگ نگاه میکنن حالا جالبه خودش دروغ خودش در میاره یکم بعد 

من فقط چتاشون دیدم عوضی پاک کرد همشو و فقط شماره زنه رو برداشتم که به اونم پیام دادم کلا زد زیرش هیچ ...

باید مدرک برداری ،اگ میدونی هنوز با همون زن هست خب دیگه کارت راحت تره ...

آدم گناهکار یجایی تو دام میفته ...

چجوریشو خودت بهتر میتونی بفهمی چون تو میشناسی طرفتو ،

فقط مراقب باش هیچکدوم از دو طرف نباید بفهمن مدرک داشتی ،همین!

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

لطفا همه‌ی مردارو قاطی این بی شرف نکنین

نمیشه گفت همش اما الان نود درصد آقایون همینن نه تعهد دارن نه هیچی امیدوارم هیچوقت راهتون به دادگاه خانواده باز نشه چنان مردای عوضی میبینین که مال من پیشش هیچی نیست 

یه حدیث میخوندم مضمونش این بود (یادم نیست مال کدوم یکی از ائمه بود) :میگفت دخترت رو به آدم با ایمان ...

شوهر من انقد دورو هست که من قبل ازدواج متوجه نشدم یعنی همه رو اسمش قسم میخوردن اینجوری بگم الآنم همه حرفاشون باور دارن چون خودشو چنان خوب و مظلوم نشون میده که نگم در حدی که همه بهم میگفتن خوشبحالت چه شوهری داری خوشبخت شدی و فلان اما نگو گرگ بود تو پوست گوسفند

زرنگ باشر. یه دوربین هایی هست شبیه عینکه . میزنی به چشمت و فیلمبرداری میکنی و همهوفکر میکنن عینکه . به چشمت باشه وقتی رفتید بیرون بهش بگو تو خجالت نمیکشی میگی من خیانت کردم ؟  باهاش حرف بزن و فیلمشو بگیر که مدرک داشته باشی . بعد مدرکتو رو کن . اگر بخواد برات زرنگ بازی در بیاره راه هایی هست که بشه پدرشو در آورد . از کلینیک ترک اعتیاد شربت تریاک بخر هر دفعه دو قطره بریز تو چایی بخوره . روزی ۵ تا چایی بخوره . بعد از یه هفته یه معتاد شده واقعا . ولی نمیدونه معتاد شده .. میتونی هروئین بریزی تو چایی بخوره . بعد بگی این معتاد شده هر روز فحش میده . پول بدی به مامور بگی شوهرم شیشه میکشه بگیریدش بفرستیدش کمپ دولتی . بره اونجا میشه مدرک برای تو . براش پرومده تشکیل میدن اسمشو بزنن تو کامپیوتر میاد .بخوای مثل خودش بشی و با دروغ پیش بری میتونی مهریه تو تا قرون آخرش بگیری . چون شوهرت معتاد باشه هم میتونه درخواست طلاق بدی هم مهریه رو بگیری . 

میخاد ازیت کنه همه چیو ببخشی

من از اول هم گفتم مهریمو می‌بخشم اولش قبول کرد اما بخاطر تهمتایی که بهم زدن منم از لجم رفتم مهریمو گذاشتم اجرا الآنم بهش گفتم با همه اینا باز می‌بخشم فقط حق طلاق بده که قبول نمیکنه میگه مهریتو نبخش تعدادش کم کن منم حق طلاق بدم دوباره میاد اونجا میگه نه زنم دوست دارم مهریشم میدم اما طلاق نمی‌دم 

من از اول هم گفتم مهریمو می‌بخشم اولش قبول کرد اما بخاطر تهمتایی که بهم زدن منم از لجم رفتم مهریمو گ ...

ثبات و تعادل فکری رفتاری نداره نمیتونه خودش تصمیم بگیره و نوکر حلقه ب گوش بقیست

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
بگو از کجا بفهمیم ایمانشونو شوهر من اسم امام زمان(عج) از دهنش نمیفتادمداح هیئت بود ولی یه آدم مریضیه ...

دقیقا بخدا که این آدم میگم رو اسمش قسم میخوردن اما الان یه شیطان صفت از آب در اومده تا با یه نفر زندگی نکنی نمیتونی بشناسیش