من دارم طلاق میگیرم بخاطر خیانت شوهرم حالا این آقا خودش بهم گفت هر جا دلت میخواد برو خیال میکردن مثل همیشه فقط حرف میزنم و اینا منو چند ماه میزارن میرن من از بلا تکلیفی خودم برمیگردم چون اگه مشکلی هم بوده باش بینمون هیچوقت نمیومد منت کشی حتی اگه مقصر بوده باش مامان عفریتش میگفت نرو خودش به غلط کردن میوفته برمیگرده اما منم رفتم برای طلاق درخواست دادم حالا میاد اونجا میگه من زنمو دوست دارم نمیخوام طلاقش بدم نمیزارن زنمو ببینم اصلا اینطور نیست این آقا حتی ذره ای تلاش نکرد برگردم بعد که از دادگاه میاد بیرون انگار نه انگار خیانتشو اول قبول کرده بود اما الان میگه زنم خیانت کرده بهم همش دروغ میگه نه خدا میشناسه نه قرآن چنان قسم میخوره آدم دهنش باز میمونه بخدااا یعنی روباه مکاره به همه گفته به زنم گفتم خیانتت میبخشم اما دیگ تکرار نکن اونم قبول نکرد برا همین منم رفتم بهش خیانت کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیشه گفت همش اما الان نود درصد آقایون همینن نه تعهد دارن نه هیچی امیدوارم هیچوقت راهتون به دادگاه خانواده باز نشه چنان مردای عوضی میبینین که مال من پیشش هیچی نیست
یه حدیث میخوندم مضمونش این بود (یادم نیست مال کدوم یکی از ائمه بود) :میگفت دخترت رو به آدم با ایمان ...
شوهر من انقد دورو هست که من قبل ازدواج متوجه نشدم یعنی همه رو اسمش قسم میخوردن اینجوری بگم الآنم همه حرفاشون باور دارن چون خودشو چنان خوب و مظلوم نشون میده که نگم در حدی که همه بهم میگفتن خوشبحالت چه شوهری داری خوشبخت شدی و فلان اما نگو گرگ بود تو پوست گوسفند
زرنگ باشر. یه دوربین هایی هست شبیه عینکه . میزنی به چشمت و فیلمبرداری میکنی و همهوفکر میکنن عینکه . به چشمت باشه وقتی رفتید بیرون بهش بگو تو خجالت نمیکشی میگی من خیانت کردم ؟ باهاش حرف بزن و فیلمشو بگیر که مدرک داشته باشی . بعد مدرکتو رو کن . اگر بخواد برات زرنگ بازی در بیاره راه هایی هست که بشه پدرشو در آورد . از کلینیک ترک اعتیاد شربت تریاک بخر هر دفعه دو قطره بریز تو چایی بخوره . روزی ۵ تا چایی بخوره . بعد از یه هفته یه معتاد شده واقعا . ولی نمیدونه معتاد شده .. میتونی هروئین بریزی تو چایی بخوره . بعد بگی این معتاد شده هر روز فحش میده . پول بدی به مامور بگی شوهرم شیشه میکشه بگیریدش بفرستیدش کمپ دولتی . بره اونجا میشه مدرک برای تو . براش پرومده تشکیل میدن اسمشو بزنن تو کامپیوتر میاد .بخوای مثل خودش بشی و با دروغ پیش بری میتونی مهریه تو تا قرون آخرش بگیری . چون شوهرت معتاد باشه هم میتونه درخواست طلاق بدی هم مهریه رو بگیری .
من از اول هم گفتم مهریمو میبخشم اولش قبول کرد اما بخاطر تهمتایی که بهم زدن منم از لجم رفتم مهریمو گذاشتم اجرا الآنم بهش گفتم با همه اینا باز میبخشم فقط حق طلاق بده که قبول نمیکنه میگه مهریتو نبخش تعدادش کم کن منم حق طلاق بدم دوباره میاد اونجا میگه نه زنم دوست دارم مهریشم میدم اما طلاق نمیدم