2777
2789
عنوان

مرض این آدم چیه آخه

687 بازدید | 63 پست

من دارم طلاق میگیرم بخاطر خیانت شوهرم حالا این آقا خودش بهم گفت هر جا دلت میخواد برو خیال میکردن مثل همیشه فقط حرف میزنم و اینا منو چند ماه میزارن میرن من از بلا تکلیفی خودم برمی‌گردم چون اگه مشکلی هم بوده باش بینمون هیچوقت نمیومد منت کشی حتی اگه مقصر بوده باش مامان عفریتش می‌گفت نرو خودش به غلط کردن میوفته برمیگرده اما منم رفتم برای طلاق درخواست دادم حالا میاد اونجا میگه من زنمو دوست دارم نمیخوام طلاقش بدم نمیزارن زنمو ببینم اصلا اینطور نیست این آقا حتی ذره ای تلاش نکرد برگردم بعد که از دادگاه میاد بیرون انگار نه انگار خیانتشو اول قبول کرده بود اما الان میگه زنم خیانت کرده بهم همش دروغ میگه نه خدا می‌شناسه نه قرآن چنان قسم میخوره آدم دهنش باز میمونه بخدااا یعنی روباه مکاره به همه گفته به زنم گفتم خیانتت می‌بخشم اما دیگ تکرار نکن اونم قبول نکرد برا همین منم رفتم بهش خیانت کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه حدیث میخوندم مضمونش این بود (یادم نیست مال کدوم یکی از ائمه بود) :

میگفت دخترت رو به آدم با ایمان شوهر بده چون اگه دخترت رو دوست داشته باشه که خوشبختن و اگر هم دوستش نداشته باشه اذیتش نمیکنه 

دین و ایمون نداره همونکه که گفتیعین اب خورون دروغ میگه

بخدا که ندارن می‌گفت قرآن بیارید دست بزارم روش زنم خیانت کرده بمن همه جا میگه یبار قبلاً هم بهم خیانت کرده بود اما چنان قسم و آیه خورد که قبول کردم بیگناهه چون دست رو قرآن گذاشت عوضی 

یه حدیث میخوندم مضمونش این بود (یادم نیست مال کدوم یکی از ائمه بود) :میگفت دخترت رو به آدم با ایمان ...

بگو از کجا بفهمیم ایمانشونو 

شوهر من اسم امام زمان(عج) از دهنش نمیفتاد

مداح هیئت بود 

ولی یه آدم مریضیه که نگو الان میگه خدا کیه